Loňský vicemistr v Rieger aréně! Sokolové v pátek večer vyzvou Vítkovice

10. 1. 2019

Muži A

2 minuty čtení

Vinohradský tým má před sebou náročný víkend. Nejprve v pátek od osmi hodin přivítají svěřenci Michala Pazdery na domácím hřišti šestinásobného mistra ČR Vítkovice a v neděli pak zamíří do Ostravy, kde se střetnou s místním FBC. Přijďte sokoly v pátek podpořit do hlediště Rieger arény!

Boys půjdou do víkendových zápasů povzbuzeni. V sobotu totiž dokázali vydolovat proti České Lípě dva body, přestože tři a půl minuty před koncem prohrávali o dvě branky. Góly Hartmana a Ondry Stuchlíka však znamenaly v závěru vyrovánání a v prodloužení bonusový bod vystřelil přesnou trefou Jan Svoboda.

Sokolové se po triumfu nad Lípou posunuli na 11. příčku superligové tabulky. Na desátou příčku zaručující záchranu v nejvyšší soutěži ztrácí pouhé dva body. Sobotní soupeř Vítkovice jsou aktuálním vicemistrem. V loňském superfinále nestačily na Mladou Boleslav těsně 5:6 v prodloužení, ke stříbrným superligovým medailím si ještě v roce 2018 připsaly také triumf v poháru.

Nyní se tým kouče Pavla Bruse nachází na druhé příčce tabulky s tříbodovým odstupem za vedoucí Boleslaví. Mužstvo táhne Adam Delong, hvězda prosincového šampionátu v Praze. Se 42 body je lídrem svého celku a čtvrtým nejlepším v soutěži. V kádru ostravského mužstva se nachází více hráčů, kteří nastoupili na světovém šampionátu. Jsou jimi brankář Lukáš Souček, Josef Rýpar a Slovák Lukáš Řezanina.

Páteční utkání je na programu od 20 hodin večer v Rieger aréně. Vstupné činí tradičních 40 Kč, permanentkáři a členové klubu mají vstup zdarma. U vstupu bude jako vždy připraven tištěný zápasový bulletin. Přijďte sokoly podpořit, proti šestinásobnému mistrovi České republiky budou vaši podporu potřebovat! SKV = Společně K Vítězství!

Víkendový program:

19. kolo Tipsport Superligy:
pátek 20:00, TJ Sokol Vinohrady
TJ SKV - 1. SC TEMPISH Vítkovice

20. kolo Tipsport Superligy:
neděle 18:00, ČPP Aréna Ostrava
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - TJ SKV

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.