Shrnutí víkendu: Benfika o víkendu brala čtyři body

9. 1. 2019

Klub

2 minuty čtení

Čtyři body z šesti možných vybojovali v sobotu a v neděli svěřenci kouče Viktora Vondry. Sokolové nejprve porazili 7:4 Tigers a následně směřovali i k druhému vítězství proti Bučis, ale soupeř ve třetí části srovnal a v nájezdech vybojoval druhý bod.

Sobotní duel s Prague Tigers se od začátku vyvíjel dobře, už po první části to bylo 4:0 pro domácí. Menší drama přinesla až závěrečná část. V ní soupeř třemi góly během osmi minut snížil. Sokolové už si však třígólové vedení pohlídali a výhra 7:4 je posunula na pátou příčku divize.

Nedělní utkání slibovalo zajímavou podívanou. Vinohradští v něm totiž vyzvali druhý tým tabulky. Benfika se po ráně Bolka Kytka z dálky dostala do vedení. Jenže Bučis pak třemi góly duel otočili ve svůj prospěch. Pak si zase vzali slovo Vinohradští a ještě do přestávky snížili Otta a Ondrejčík.

V prostředním dějství si domácí dvakrát dokázali vytvořit těsný náskok, nejprve zužitkoval rychlou kombinaci Neuman po nahrávce Vlka a o chvíli později po další trefě hostů si oba spolupráci vyměnili. Sokolové ale těsný náskok bohužel neudrželi a ve 46. minutě inkasovali na 5:5.

V posledních minutách třetí části i prodloužení měli sokolové vždy výhodu přesilovky, ale ani jednu početní převahu nezužitkovali. A tak došlo na nájezdy. Ze strany domácího celku se prosadil pouze Pavel Hájek, za hosty dvakrát skóroval Michal Soukup. Bonusový bod tak z nedělního duelu brali Bučis.

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY:

Muži B:
TJ SKV - Prague Tigers 7:4
TJ SKV - FC Bučis Team 5:6 po sam. náj.

Muži D:
TJ SKV - FBC Falcons Žižkov B 1:4
TJ SKV - FbC Red Dragons Hořovice B 1:2

Ženy B:
TJ SKV - Panthers Děkanka Praha B 2:4
TJ SKV - FBC Kutná Hora 0:2

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.