SKV čeká volební valná hromada

17. 1. 2019

Klub

2 minuty čtení

Po třech letech čeká florbalový oddíl TJ Sokol Královské Vinohrady pravidelná volební valná hromada. Valná hromada proběhne dne 14. února 2019.

Současnému sedmičlennému Výboru oddílu končí mandát a již teď je jasné, že bude pokračovat v odlišném složení, než doposud. Do nového funkčního období nebudou kandidovat současný prezident oddílu Luděk Pokorný, viceprezident oddílu Libor Pokorný. Luděk s Liborem však budou pokračovat v práci ve strukturách vinohradské sokolské jednoty a ČOS. Pokračovat ve výboru florbalového oddílu nebude ani sportovní ředitel Vilém Svoboda, který však bude i nadále působit jako trenér u svých kategorií.

Zbývající členové výboru – Dalibor Nigrin, Michal Pazdera, Pavel Doubek a Jiří Buchta – počítají se svým působením ve Výboru FO i nadále a budou kandidovat do dalšího volebního období.

Zájemci o působení ve Výboru FO musí svůj záměr kandidovat na uvolněná místa sdělit nejpozději 31. ledna 2019 sekretářce oddílu Petře Wesley na email sekretar@skvflorbal.cz.

Oficiální pozvánka na valnou hromadu bude zveřejněna v daném termínu, tj. nejpozději 14 dní před jejím konáním.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.