Shrnutí víkendu: Junioři dvakrát vyhráli! Muži C stále vedou regionální ligu

5. 2. 2019

Klub

2 minuty čtení

Junioři učinili z domácího hřiště nedobytnou pevnost a po dvou vítězstvích se posunuli na třetí příčku 2. ligy. Mají tak dobře nakročeno k účasti v play off. Plný počet bodů zaznamenalo také céčko, které proto uhájilo před druhými Future vedoucí příčku regionální ligy. 19 gólů nasázela Kladnu Benfika.

Juniorský tým nejprve porazil v dramatickém souboji Bučis 6:5. Tři body zaznamenal tahoun týmu Pavel Hájek, dva góly přidal Šimon Dušek a dvěma body se prezentoval Martin Entlicher. Ve druhém sobotním duelu si SKV smlslo na týmu z Kobylis a vyhrálo drtivě 16:1. S počtem pěti kanadských bodů opět exceloval Pavel Hájek. Čtyřmi body k vysoké výhře přispěli Šimon Dušek a Kryštof Bezděk.

Dobře si vedlo také mužské céčko. V sobotu od osmi hodin ráno podruhé v sezoně zdolalo Kuřata z Kladna. Celtics vyhráli 9:5, největší měrou se na vítězství přičinil čtyřgólový ostrostřelec Richard Klíma, čtyři nahrávky zapsal šikovný centr Filip Horák. Ve druhém duelu museli sokolové otáčet skóre. Béčko Králova Dvoru vedlo 3:2, ale pak se Vinohradští rozjeli a nakonec zvítězili 7:4. V čele regionální ligy mají na druhé Future dvoubodový náskok.

Kromě juniorů kanonádu rozjela také Benfika. Ta se utkala s béčkem kladenských Kanonýrů. Střetnutí se od začátku vyvíjelo ve prospěch Vinohrad a nakonec svěřenci Viktora Vondry nasázeli Kladenským 19 branek. Málo vídaných devět kanadských bodů nasbírala posila z áčka Jan Svoboda. Béčko vyhrálo oba dva poslední zápasy a v tabulce divize zůstává na páté příčce, ovšem pouze bod za čtvrtými Tigers.

Pro SKV byl uplynulý víkend vydařený. Z 20 utkání vinohradské celky zaznamenaly 14 výher, 1 remízu a 5 porážek. Dařilo se ženskému béčku, které odešlo z turnaje se stoprocentní bilancí a dvě výhry ze tří zápasů zaznamenali mladší žáci.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.