Shrnutí víkendu: Junioři za šest bodů!

27. 2. 2019

Klub

2 minuty čtení

Junioři vydřeli na desátém turnaji sezony plný počet bodů, což je posunulo na druhou pozici 2. ligy. Jednoduchou práci však Otta a spol. neměli, zápas se Spartou museli otáčet a proti Falconu se jim zase nedařilo střelecky. Povedený turnaj zažili také starší žáci, kteří vybojovali postup do finále, ovšem v něm jen těsně nestačili na Falcon.

Hned třikrát junioři v první třetině prohrávali se Spartou B o gól. Sparťané navíc náskok na začátku druhé části navýšili na dva góly. Až poté sokolové zapnuli a výsledkem byl obrat, který korunoval sedmou brankou pět minut před koncem kapitán Jan Otta. V závěru ještě béčko Sparty dokázalo snížit, ale těsný náskok už sokolové udrželi a připsali si do tabulky cenné tři body.

Ve druhém sobotním duelu se svěřenci Jana Hanáka a Martina Hovořáka utkali s Falconem. Na rozdíl od prvního střetnutí Vinohradští neustále vedli, ale jejich náskok nebyl nijak vysoký. Postupně se prosadili Hájek, Máca a za stavu 2:1 přidal třetí trefu Otta. Falcon se ještě jednou dostal na dostřel, triumf SKV však stvrdil z nájezdu pár vteřin před koncem svým druhým gólem v utkání Hájek.

Junioři jsou dva turnaje před koncem základní části na druhé příčce a na vedoucí Panthers ztrácejí deset bodů. Pokud by ale udrželi druhé místo, do play off by šli z výhodné pozice. Starší žáci hráli o víkendu domácí turnaj a na Vinohradech se jim dařilo. Ovládli oba dva zápasy v základní skupině a porážku museli přijmout až ve finále, kde padli 3:4 s Falconem.

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY

Junioři:
TJ SKV - ACEMA Sparta Praha B 7:6
TJ SKV - Floorball Club Falcon 4:2

Juniorky:
TJ SKV - Black Angels 1:8
TJ SKV - FBC Štíři České Budějovice 1:3

Starší žáci:
TJ SKV - DDM Horní Počernice ORKA 5:3
TJ SKV - SK Florbal Benešov 6:5
TJ SKV -  Floorball Club Falcon black 3:4

Mladší žákyně:
TJ SKV - Florbalová akademie MB - Tygřice 4:5
TJ SKV - Florbalová akademie MB-Milovice 1:6
TJ SKV - Sokol Nehvizdy 6:1

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.