Ladies si pro 1. kolo play off vybraly Českou Lípu

4. 3. 2019

Ženy A

2 minuty čtení

Florbalový klub z České Lípy bude prvním soupeřem Vinohrad ve vyřazovací části 1. ligy žen. Ladies si pro úvodní kolo play off vybraly soupeře z osmé příčky základní části západní skupiny. Série začíná už tuto sobotu duelem na Vinohradech. V neděli se pak oba soupeři střetnou na půdě Lípy. Hraje se na dvě vítězná utkání.

Ladies mají s Českou Lípou stoprocentní bilanci. V sezoně ovládly oba dva duely. Nejprve sokolky doma vyhrály 12:2, přičemž ale jako první se do vedení dostaly hráčky Lípy. Ve zbytku střetnutí však Ladies dominovaly a nakonec vyhrály vysokým rozdílem. Venkovní duel měl jiný průběh. Sokol zvládl první dvě třetiny na výbornou, ale v té závěrečné hned čtyřikrát dovolil soupeři zkorigovat výsledek.
 
„Při výběru soupeře jsme preferovali tým, se kterým jsme se neutkali čtyřikrát již v základní části. Turnov nás s velkou zásluhou Gécové potrápil v obou zápasech, a proto padla volba na Českou Lípu. Zápasy s Českou Lípou budou především o našich hlavách,“ dodal k výběru soupeře hlavní trenér ženského A týmu Jonáš Sigl. Česká Lípa v sezoně nasbírala 12 bodů, v základní části disponovala nejhorší obranou.
 

Vzájemné zápasy v základní části:

TJ SKV - FBC Česká Lípa 12:2
FBC Česká Lípa - TJ SKV 5:9

Program zápasů:

sobota 14:00 TJ SKV - FBC Česká Lípa (Vinohrady)
neděle 16:00 FBC Česká Lípa - TJ SKV (SH TJ Jiskra Nový Bor)

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.