Další boj o superligu už dnes! Sokolové vyzvou doma Znojmo

19. 3. 2019

Muži A

2 minuty čtení

Páté utkání velmi vyrovnané série 1. kola play down se odehraje už dnes od 19:30 v Rieger aréně. Klání mezi Vinohrady a Znojmem se přesunulo zpátky do Prahy za stavu 2:2 na zápasy. Dorazte vytvořit sokolům domácí prostředí!

Mužský A tým v tyto dny svádí velmi těžké boje o udržení Tipsport Superligy proti Znojmu. Série je tvrdá, soupeř velmi těžký a nenechává SKV ani kousek hřiště zadarmo. Za vyrovnaného stavu 2:2 se klání stěhuje zpět do naší domácí haly na Vinohradech, kde se již dnes odehraje 5. utkání série. Vítěz tohoto zápasu získá mečbol k ukončení série a udržení Tipsport Superligy.
 
Zveme všechny naše členy, rodiče, trenéry a příznivce k tomu, aby přišli podpořit SKV v nejtěžších zápasech roku přímo na tribunu naší sportovní haly v Riegrových sadech a pomohli nám těžkého protivníka porazit. Série je tak vyrovnaná, že rozhoduje každá maličkost - každá přihrávka, souboj, střela, zákrok, ale také každá hlasivka nejmenších i největších fanoušků. Těšíme se na vás, protože právě vy a vaše podpora můžete být tím, co nás v tom rozhodujícím okamžiku donutí udělat krok navíc a odevzdat na hřišti více, než bychom třeba sami doufali.
 
Přijďte nás podpořit dnes od 19:30 do naší haly. S podporou celého klubu na tribuně našeho florbalového domova tam necháme zítra všechno. Vstupné činí 40 korun, permanentkáři a členové klubu mají vstup zdarma. SKV = Síla Které Věřím.
 
 

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.