Baráž s Židenicemi bude hostit Sportovní centrum v Hostivicích

24. 4. 2019

Ženy A

2 minuty čtení

Za nepříznivého stavu 0:2 se barážová série přesouvá z Brna do Prahy. Třetí zápas s Židenicemi se ovšem neuskuteční v domácí Rieger aréně, která je bohužel obsazená, nýbrž ve sportovním centru v Hostivicích. Sobotní třetí zápas je na programu od 14 hodin, v případě vítězství Ladies se bude hrát i v neděli, a sice od 16:00. Všichni příznivci SKV jsou srdečně zváni!

Boj o extraligu bude o nadcházejícím víkendu pokračovat na půdě SKV. Ladies sice nemohou využít domácí sokolovnu, kde o víkendu dostane přednost moderní gymnastika, i tak se ale budou snažit prodloužit sérii s Židenicemi. Extraligový celek vede po úvodních dvou střetnutích 2:0 na zápasy.

Ladies se do Brna vydaly bez osmi hráček základní sestavy, a proto jsou porážky 1:7 a 1:9 od zkušeného družstva logickým vyústěním situace. Nyní už bude mít kouč Sigl některé z absentujících florbalistek k dispozici, a tak se jeho celek pokusí znepříjemnit Židenicím cestu za záchranou v nejvyšší soutěži.

Hostivické sportovní centrum se nachází na adrese Hájecká 1866 blízko Břevského rybníka. Sobotní utkání je na programu od 14 hodin. Pokud se Ladies podaří zvítězit a snížit stav série na 1:2, bude se hrát i v neděli od 16 hodin. Připomeňme ještě, že vítěz barážové série si zajistí účast v extralize pro příští ročník, poražený bude hrát 1. ligu.

Program baráže o extraligu:

3. zápas:
sobota 27. 4., 14:00 TJ SKV - K1 Florbal Židenice (Sport Centrum Hostivice)

případný 4. zápas:
neděle 28. 4., 16:00 TJ SKV - K1 Florbal Židenice (Sport Centrum Hostivice)

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.