Úspěšné Florbalové války! SKV z České Lípy přivezlo tři medailové pozice

13. 5. 2019

Klub

2 minuty čtení

Stříbro, stříbro a bronz. Taková medailová umístění o víkendu vybojovaly mládežnické týmy SKV na Florbalových válkách v České Lípě.

Jako první se ze zisku poháru radovaly mladší dívky, které našly své přemožitelky až ve finále a po zásluze tak braly trofej pro druhý nejlepší tým.

Vzápětí stejnou pozici braly také starší dívky. Holky obhajovaly z loňska celkové vítězství. To se získat nepodařilo, i tak ale přišla odměna v podobě poháru a diplomu za druhou příčku!

Nakonec to v České Lípě cinklo i starším žákům, kteří brali bronz a SKV výprava se tak vrátila z Florbalových válek se třemi umístěními "na bedně"! Děkujeme všem za super reprezentaci klubu!

Na závěr bychom si dovolili vypíchnout jeden konkrétní zápas ze sobotního programu. Kluci a holky z Jestřábů Horní Police, kteří nastoupili proti našim stržům, byli opravdu začátečníci a přes neutuchající nadšení prostě nestačili. Právě pro snahu, se kterou i za rozhodnutého stavu neustále bojovali, přišli kluci s přáním nechat soupeře vstřelit čestný gól. Konečný výsledek 15:1 tak svítil s jedničkou na konci pro soupeře, uznalým potleskem a společnou fotkou. Jestřábům a Jestřábkám vzkazujeme, ať to proti žádnému soupeři nikdy nevzdávají, přesně tak jako v sobotu!

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.