Novým partnerem SKV je značka Zone a prodejna FlorbalExpert

31. 5. 2019

Klub

3 minuty čtení

Novým florbalovým partnerem SKV je švédská značka Zone. Partnerskou prodejnou se pak stává prodejna FlorbalExpert na Hradčanské, která se stane komplexním servisním bodem pro vinohradské florbalisty.

SKV bude přezbrojovat. Po 6 letech mění nás klub florbalový brand. Novým materiálovým partnerem se stává švédská značka Zone, partnerskou prodejnou pak FlorbalExpert se sídlem u stanice metra Hradčanská.

Úvodní představení našich partnerů proběhne v neděli 2. 6. u nás v hale na Vinohradech v rámci SKVělého dne!

Po dlouhé době čeká klub v materiálovém zajištění řada změn, proto nám dovolte nová partnerství krátce představit. Konkrétní podmínky pak budeme členům komunikovat postupně prostřednictvím našeho webu a Členské sekce.

Zone Floorball

Značka ZONE byla založena v roce 2001 ve švédském Göthenburgu. Cílem značky je posouvat hranice technologií a designu. Značka má v současnosti zastoupení ve více než 40 zemích světa.

 Vedle top kvality, na kterou se v současnosti spoléhá řada špičkových hráčů a klubů včetně Pixbo Wallenstam IBK nebo FC Helsingborg tak dává ZONE možnost hráčům a hráčkám se odlišit i neobyčejným designem. Důraz na minimalistický design je vidět na první pohled a už teď se těšíme, jak se bude doplňovat s podobným přístupem ve vizuálu SKV.

Florbalexpert.cz

Internetový obchod www.florbalexpert.cz a specializovaná prodejna v Praze (metro Hradčanská) s nejširší nabídkou špičkových produktů florbalových značek Zone Floorball a Unihoc.

Cílem partnerství SKV a FlorbalExpertu je, aby vinohradský florbalista nalezl komplexní servisní bod pro své florbalové a sportovní vyžití, to vše zhruba 10 minut metrem z Vinohrad.

Na e-shopu a v kamenné prodejně budou moci členové SKV využít slev na kompletní sortiment značek zastoupených distributorem Spinflo:

  • florbalové vybavení ZONE FLOORBALL a Unihoc
  • obuv Unihoc Shoes
  • ortézy a chrániče McDavid a ShockDoctor
  • vložky do bot FootBalance
  • běžecké doplňky Nathan

 

SPINFLO

Spinflo s.r.o. je oficiálním distributorem florbalového vybavení švédských značek Unihoc a ZONE FLOORBALL pro Českou a Slovenskou republiku. Mezi další dovážené značky patří přední výrobci sportovních ortéz a chráničů McDavid a Shock Doctor, 100% tvarovatelné vložky do bot FootBalance, běžecké doplňky NATHAN nebo sportovní povrchy francouzské značky Tarkett Sports.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.