Desítka završena! V neděli se uskutečnil jubilejní 10. ročník SKVělého dne

4. 6. 2019

Klub

1 minuta čtení

V neděli naše domácí Rieger aréna hostila jubilejní 10. ročník SKVělého dne. Tradici, kterou před deseti lety započal Vilas Svoboda, se podařilo udržet a SKVělý den je tak každoročním zpestřením konce staré sezony a začátku nové. I letos se tato klubová událost vydařila a můžeme říci, že nový ročník byl odstartován úspěšně!

Máme za sebou pohodový den, tradiční turnaj, letos navíc s nápaditými názvy týmů (highlightem bylo gastronomické derby "Hovězí" versus "Guláš"), spoustu krásných branek a zábavy pro všechny.

A samozřejmě gratulujeme vítězům - letošní triumf si odnesl tým "Loupáci" ve složení Marian Jelínek, Tristan Benetka, Verča Fialková, Šimon Valenta, Ondra Přikryl a František Jirků. Velký dík patří všem účastníkům i organizátorům jubilejního 10. SKVělého dne!

Vedle zápolení na hřišti a ochutnávání dobrot došlo také k potvrzení nové spolupráce mezi florbalovým oddílem TJ Sokol Královské Vinohrady a partnerem Zone Floorball, potažmo prodejnou Florbalexpert.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.