Mladá Boleslav na úvod! Sokolové odstartují nový ročník superligy 19. září

13. 6. 2019

Muži A

2 minuty čtení

Datum 19. září 2019 si zapiště do kalendáře. V tento den totiž mužský A tým Vinohrad rozehraje nový ročník Tipsport Superligy. A hned na úvod se sokolové střetnou se soupeřem z kategorie těch nejsilnějších. Utkají se totiž s mistrem z roku 2018 Mladou Boleslaví. Duel se bude hrát na hřišti soupeře.

První domácí zápas pak Vinohradští sehrají o nadcházejícím víkendu 21. nebo 22. září. V Rieger aréně vyzvou Otrokovice. Následovat bude náročné venkovní dvoukolo. Nejprve v pátek 27. září duel na hřišti pražské Sparty a o dva dny později souboj v Ostravě s domácím FBC.

Základní část vyvrcholí posledním 26. kolem na začátku března. Play off i play down poté odstartují o týden později. V letošním ročníku Tipsport Superligy jsou dva nováčci. Sestupující Znojmo nahradil vítěz 1. ligy Black Angels, v baráži si pak na úkor brněnských Bulldogs vybojoval účast městský rival Hattrick.

Úvodní zápasy Vinohrad v nové sezoně: 

19. 9.  Technology Florbal MB - TJ SKV
21./22. 9. TJ SKV - Hu-Fa Panthers Otrokovice
27. 9. ACEMA Sparta Praha - TJ SKV
29. 9.

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - TJ SKV

5./6. 10. TJ SKV - FBŠ Hummel Hattrick Brno

 

Zde najdete kompletní rozpis ročníku 2019/2020.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.