Czech Open - den třetí: Ladies došly do čtvrtfinále, kde nestačily na Finky

10. 8. 2019

Klub

2 minuty čtení

Ženské áčko Vinohrad potřetí v klubové historii postoupilo mezi osm nejlepších celků Czech Open, čtvrtfinálovou bránu však ani tentokráte nepokořilo. Ladies nejprve dopoledne zdolaly po nájezdech Finky z HuKu 2:1, následně ale prohrály s dalším finským týmem SB Limits těsně 0:1. Brzo ráno se s vyřazovací částí turnaje rozloučili junioři, kteří nestačili na Panthers Praha.

Ladies vstupovaly do osmifinálového souboje povzbuzeny dvěma včerejšími výhrami. Sokolky postupně vyřadily švédskou Husqvarnu i švýcarský Kloten. A zadařilo se i v osmifinále. Už po 12 vteřinách otevřela skóre Vejvodová. Na konci první části Finky srovnaly na 1:1 a stejný stav svítil na světelné tabuli i po závěrečné siréně.

Rozhodnout tak musely nájezdy. S tlakem se nepárala nájezdová specialistka Anna Kutnarová a svým skvěle provedeným zakončením poslala SKV do čtvrtfinále. V něm na Vinohrady čekal už pátý zahraniční soupeř v řadě. V tomto případě ale byly hráčky Limits nad síly žlutočerných a branka soupeře z 24. minuty se nakonec ukázala jako vítězná.

Ladies přesto absolvovaly řadu těžký zápasů se zahraničními soky a učinily další důležitý krok v přípravě na novou sezonu. Dvěma výhrami v play off se prezentovali junioři. Jejich jízdu vyřazovací částí zastavili až pražští Panthers, kteří ovládli 1/32 finále jednoznačně 5:0. Ondřej Zelený a spol. tak na turnaji zaznamenali z šesti zápasů tři vítězství a tři porážky.

VÝSLEDKY 3. HRACÍHO DNE CZECH OPEN 2019:

Ženy A:
TJ SKV - HuKu 2:1 po sam. náj.
TJ SKV - SB Limits 0:1

Junioři:
TJ SKV - Panthers Praha 0:5

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.