Sezonu načne pohárové střetnutí v Chomutově

15. 8. 2019

Muži A

1 minuta čtení

Týden po Czech Open vstoupí sokolové do nového ročníku Poháru Českého florbalu. V pátek od 18:30 nastoupí k utkání na hřišti Chomutova. Mužský A tým se do pohárové soutěže vrací po čtyřech letech. Kromě Chomutova se Boys v nadcházejícím období střetnou také s Black Angels a s Chodovem.

Vinohrady se s Chomutovem utkaly přesně před týdnem na Czech Open. Zápas ve skupině kategorie Pro skončil lépe pro Vinohradské, kteří otočili skóre z 0:2 na 5:3 a radovali se z vítězství.

Pohárová soutěž doznala řady změn v hracím systému. Letní tzv. „vrcholovou část“ vyplní boje ve čtyřčlenných skupinách. První dva týmy z každé z pěti skupin postupují do osmifinále vyřazovací části.

Vrcholové části se účastní superligové týmy a nejlepší celky z 1. ligy, které se rozhodly do 19. ročníku českého poháru přihlásit. Finále soutěže je letos na programu 21. ledna v Karlových Varech.

Rozpis zápasů Poháru Českého florbalu:

16. 8. 18:30 Florbal Chomutov - TJ SKV (Městská SH Chomutov)
21. 8. 20:30 Black Angels - TJ SKV (Jedenátka VS)
26. 8. 19:30 TJ SKV - Florbal Chodov (Vinohrady)

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.