Sokolové nestačili na Black Angels a v poháru čekají na první výhru

22. 8. 2019

Muži A

2 minuty čtení

Vinohrady nestačily ve druhém pohárovém utkání na Black Angels a prohrály 3:7. O branky SKV se postarali dvakrát Hartman a jednou Bína. Po dvou zápasech ve skupině vrcholové části Poháru Českého florbalu mají sokolové na svém kontě bod a v posledním duelu s Chodovem, který se uskuteční ve středu večer na Vinohradech, budou usilovat o první výhru v soutěži.

Vinohradští nevstoupili do zápasu dobře a už v deváté minutě prohrávali po brankách Baumana a Jakuba Bočka 0:2. Pak Lanc vybídl ke skórování Hartmana, kterému se podařilo snížit. Domácí šli přesto do přestávky s dvoubrankovým náskokem, když se prosadil Burian.

Ve druhé části se SKV opět dostalo na dostřel. Podruhé v duelu se prosadil Hartman. Jenže prostřední dvacetiminutovky se sokolům nepovedl. Na dvě inkasované branky sice zareagoval Bína, Boys si ale do třetí části odnášeli znovu dvougólové manko. Dlouho pak ve třetí třetině Vinohradští zkoušeli hru v šesti, ale porážku neodvrátili.

„Pro nás další ze zápasů, kdy se nadřeme na to vstřelit góly. Dnes nás soupeř předčil ve většině činností jednotlice, tím pádem jsme nemohli pomýšlet na lepší výsledek, i když jsme od poloviny třetí třetiny zkoušeli hru v šesti. Do dalších zápasů se musíme zlepšit,“ zhodnotil druhý pohárový duel trenér David Bouša.

Black Angels - TJ SKV 7:3 (3:1, 2:2, 2:0)

Branky a nahrávky: 4. Bauman (Hromada), 9. J. Boček, 15. Burian (Bouček), 37. Vaculík (Renčín), 38. Neklan (Straka), 50. M. Boček (Renčín), 58. Novotný - 12. Hartman (Lanc), 22. Hartman (Richtr), 40. Bína (Linhart). Rozhodčí: L. Ležák, M. Ležák. Vyloučení: 1:1. Využití: 1:0. Diváci: 79.

Sestava SKV: Mazák - Richtr, Lanc, Vnuk, Kachnič, Otta, Jelínek - Entlicher, Skřivánek (C), Hartman - Kapucián, Hanák, Hájek - Linhart, Svoboda, Bína. Trenéři: Kotlas, Bouša.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.