Ladies vyzrály na Bohemku a vyhrály Prague Challenge 2019!

25. 8. 2019

Ženy A

2 minuty čtení

Ladies ovládly přípravný turnaj Prague Challenge 2019! Ze čtyř zápasů dokázaly na Děkance třikrát zvítězit, přičemž ve dvou duelech předčily i domácí Bohemians. Ve finále extraligovému celku nasázely sedm branek a po zásluze se pak radovaly ze zisku zlatého poháru.

Svěřenkyně kouče Sigla se do víkendového turnaje vrhly s velkou vervou a v úvodním zápase si poradily s Mladou Boleslaví 3:0. V sestavě se vedle stálých opor ukázalo také několik nových tváří a posil. Ve druhém sobotním střetnutí pak Ladies remizovaly s druhým týmem Bohemians 6:6.

V neděli se kapitánka Tvrzníková a spol. chystaly na favorita turnaje - první tým Bohemky. Ta sice nerozdělila své dva celky na lepší a horší, přesto družstvo označené jedničkou působilo papírově silněji. Ladies však překvapily dobrou hrou v defenzivě, skvělý výkon podala brankářka Kuchyňková a bylo z toho vítězství 2:1.

Výsledky ve skupině se pro finálový duel mazaly a v boji o zlato se tak začínalo zase od nuly. I tentokráte podala výborný výkon strážkyně vinohradské branky - tentokráte gólmanka Vyrobíková, SKV působilo v útoku chladnokrevně, proměňovalo suverénně své šance a v obraně se nedopouštělo zbytečných chyb.

Výsledkem byl vysoký triumf 7:2 a velké povzbuzení před startem druhé prvoligové sezony v řadě. Ladies budou mít v západní skupině 1. ligy celkem jedenáct soupeřů a s každým se utkají doma a venku. Ročník odstartují 21. září domácím duelem s Ústím.

Výsledky na Prague Challenge 2019:

TJ SKV - Mladá Boleslav 3:0
TJ SKV - FbŠ Bohemians "2" 6:6
TJ SKV - FbŠ Bohemians "1" 2:1
TJ SKV - FbŠ Bohemians "1" 7:2

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.