Pohárovou skupinu uzavřou sokolové domácím duelem s Chodovem

27. 8. 2019

Muži A

1 minuta čtení

Vinohradské hráče čeká už třetí zápas ve vrcholové části Poháru Českého florbalu. Tentokráte se svěřenci trenérů Kotlase a Bouši utkají s Chodovem. Domácím zápas je na programu ve středu od 19:30 v Rieger aréně. Dorazte sokoly podpořit přímo do hlediště.

Sokolové zatím na první výhru v poháru čekají. Nejprve prohráli 3:4 v prodloužení na hřišti Chomutova a následně nestačili před týdnem v pražském derby na Black Angels v poměru 3:7.

Dvě porážky znamenají, že SKV už má pouze teoretickou naději na postup. I přesto bude duel s dvojnásobným mistrem České republiky dobrým testem před vstupem do nového superligového ročníku. K udržení šance na postup musejí sokolové zvítězit.

Skupina A Poháru Českého florbalu:

středa 19:30 TJ SKV - Florbal Chodov (Vinohrady)

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.