Víkendové menu: Sezona 2019/2020 je tady! Muži C obhajují prvenství

12. 9. 2019

Klub

2 minuty čtení

Po téměř čtyřměsíčním čekání se opět rozjedou ligové soutěže. A hned první víkend bude pro SKV zajímavý. Mužské béčko i céčko se představí doma na Vinohradech. Zatímco Benfika by ráda vylepšila čtvrté místo z minulé sezony, Celtics obhajují prvenství v regionální lize. V Rieger aréně se také představí dorostenci B.

Jakub Vrzák a spol. v minulé sezoně opanovali regionální ligu a za celý ročník prohráli pouhé dva zápasy. Právě na Vinohradech Celtics svůj triumf v květnu stvrdili. Nyní na stejném místě sezonu opět rozjedou. Půjde už o třetí ročník v regionální lize v řadě. V týmu se opět představí několik nováčků, především junioři ročníku 2002, kteří ještě loni hráli za dorostence.

Nový začátek má před sebou Benfika. Svěřenci Viktora Vondry skončili naposledy v divizi na čtvrtém místě. Letos je čeká více cestování, pražské a středočeské týmy totiž byly rozděleny do různých skupin divize a samostatná skupina pro Prahu a střední Čechy prakticky zanikla. Na úvod se Marek Mikeš a spol. představí v Rieger aréně. V sobotu vyzvou béčko Panthers a v neděli přivítají nováčka soutěže pražskou Slavii.

Náročný víkend prožije dorostenecká kategorie, ve hře bude áčko i béčko. B tým se v neděli představí na Vinohradech a utká se se Spartou a Berounem. Áčko má na programu turnaj v Kobylisích. Dorostenci sice loni ovládli 2. ligu, kvůli organizačním změnám v soutěžích Českého florbalu ale i tak zůstali ve druhé nejvyšší soutěži. V neděli vyzvou domácí tým z Kobylis a Kanonýry Kladno.

SOBOTA: 

Muži B:
19:00 TJ SKV - Panthers Praha B (Vinohrady)

Muži C:
10:30 TJ SKV - Fortel TJ Kobylisy B (Vinohrady)
15:00 TJ SKV - Black Angels B Benfica (Vinohrady)

NEDĚLE:

Muži B:
16:00 TJ SKV - FBC Slavia Praha (Vinohrady)

Dorostenci A:
10:00 TJ SKV - Viking TJ Kobylisy (SH TJ Kobylisy)
15:30 TJ SKV - Kanonáři Kladno bílí (SH TJ Kobylisy)

Dorostenci B:
10:10 TJ SKV - ACEMA Sparta Praha Blue (Vinohrady)
13:40 TJ SKV - Sport Eden Beroun (Vinohrady)

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.