Starší žáci se na turnaji v Pardubicích umístili na 10. příčce

15. 9. 2019

Starší žáci

2 minuty čtení

Starší žáci se o víkendu zúčastnili již tradičního Junior Sokol Cupu v Pardubicích. Do základní skupiny vlétli strži skvěle a ze čtyř zápasů dokázali třikrát vyhrát a jednou remizovat. V neděli už se výsledkově tolik nedařilo a v konečném zúčtování je z toho 10. místo z celkového počtu 25 účastníků.

Sokolové turnaj načali v sobotu ránu triumfem na Přeloučí. Následovaly výhry nad Českou Lípou a Pardubicemi C. Až ve čtvrtém sobotním duelu strži nezvítězili. S Vysokým Mýtem se rozešli smírně po remíze 1:1.

Nedělní den pak svěřenci „Vilase“ Svobody načali těsným triumfem nad Českými Budějovicemi. To byla také poslední výhra stržů v Pardubicích. Ve dalším duelu s Vysokým Mýtem totiž přišla porážka 1:5 a druhá prohra na turnaji, tentokráte od Náchodu, znamenala zisk 10. příčky.

Junior Sokol Cup tradičně otevírá ligovou sezonu a tři hřiště jsou mimo jiné umístěna do hokejové ČSOB arény. I letos bylo vrcholem akce superligové utkání mezi Pardubicemi a Vítkovicemi, na které dorazilo přes dva tisíce diváků.

Výsledky starších žáků na Junior Sokol Cupu 2019:

TJ SKV - Orel Přelouč 4:1
TJ SKV - FBC Česká Lípa 4:2
TJ SKV - Sokoli Pardubice C 6:1
TJ SKV - FTC Vysoké Mýto 1:1
TJ SKV - SK Meťák České Budějovice 3:2
TJ SKV - FTC Vysoké Mýto 1:5
TJ SKV - Florbal Náchod rytíři 3:5

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.