Sokolové vstoupili do sezony "school matchem". V Boleslavi prohráli 2:9

19. 9. 2019

Muži A

2 minuty čtení

Vinohrady na úvod nové superligové sezony prohrály v Mladé Boleslavi 2:9. Utkání hrané před dvanácti stovkami školáků nabídlo svižný florbal. O jediné dvě branky SKV se postarali ve druhé třetině Jan Hanák a kapitán Ondřej Stuchlík.

Sokol už ve čtvrté minutě prohrával, prosadil se boleslavský útočník Tokoš. Do šaten se šlo za stavu 2:0 pro domácí. Ve druhé části se poprvé dokázaly prosadit také Vinohradští. Za stavu 0:3 se o premiérový gól SKV v novém ročníku postaral Jan Hanák. A další snížení obstaral v závěru prostřední dvacetiminutovky Ondřej Stuchlík.

Vinohradští inkasovali v poslední části ještě čtyřikrát a nakonec prohráli 2:9. "Zápas proti výborně hrajícímu soupeři na balonku jsme během dvou třetin odpracovali velice dobře. Ve třetí třetině byl znát úbytek sil. Dostávali jsme se i do několika slibných šancí, bohužel se nám je nepodařilo proměnit," pustil se do hodnocení zápasu trenér Michal Kotlas, pro kterého to byla stejně jako pro kolegu Davida Boušu trenérská premiéra v superlize.

„I přes inkasovaných devět gólů můžu říct, že nám výborně zachytal gólman. Škoda, že se zápasu v takovém tempu nemohlo z pracovních důvodů zúčastnit více hráčů. Doufám, že si kluci takové nasazení přenesou i do dalšího zápasu,“ věří kouč vinohradského týmu. Další zápas sehrají sokolové v sobotu. V domácí Rieger aréně od 19:30 vyzvou Panthers Otrokovice.

Technology Florbal MB – TJ Sokol Královské Vinohrady 9:2 (2:0, 3:2, 4:0)

Branky a nahrávky: 4. Tokoš (Zakonov), 19. Natov (Curney), 24. Curney (Krzyžanek), 32. Tomašík (Šebek), 35. Curney (Tomašík), 45. Curney (Natov), 46. Natov (Bína), 49. Gruber (Natov), 51. Tomašík (Suchánek) – 27. Hanák (Kachnič), 38. O. Stuchlík (Otta). Rozhodčí: Kropáček, Novák. Vyloučení: 1:2. Využití: 1:0. Diváci: 1235.

Sestava SKV: Buchta - Otta, O. Stuchlík (C), Kachnič, Richtr, D. Záň, Rossi - Hartman, Skřivánek, Hájek - Linhart, Bína, O. Zelený - Máca, Hanák, Gregor - Kapucián. Trenéři: Kotlas, Bouša.

Foto: Martin Flousek, Florbal Mladá Boleslav

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.