Rekordně početná výprava vyrazila do Finska!

20. 9. 2019

Klub

2 minuty čtení

Dorostenci a junioři SKV dnes odletěli na sever. Obě kategorie se ve Finsku zúčastní Tupla Cupu. Rekordní výprava čítá 30 hráčů a dva trenéry. Od zítřka do neděle pak budou oba týmy zápolit v Helsinkách o co nejlepší výsledek. Návrat je naplánován na pondělí.

SKV absolvovalo cestu do Finska už v uplynulých letech, letos poprvé se ale nezúčastní Tribal Cupu, nýbrž většího Tupla Cupu. Mladší tým bude nastupovat v kategorii C O4 a jeho jádro tvoří dorostenci ročníku 2004. Na zkušenou se ovšem s týmem vydává také osm starších žáků narozených v letech 2005 a 2006. Ve skupině mají dorostenci na programu čtyři zápasy.

Starší tým tvoří junioři ročníků 2001 a 2002. Doplňují je hráči narození v roce 2003 a několik florbalistů s ročníkem 2004 bude figurovat na obou soupiskách. Junioři ve skupině odehrají hned pět duelů. O výsledcích vinohradských týmů vás budeme po víkendu informovat. Rozpis zápasů najdete na odkazech níže. Držíme klukům palce, ať se jejich účast co nejvíce vydaří!

Rozpis zápasu dorostenců ZDE
Rozpis zápasu juniorů ZDE
Oficiální stránky Tupla Cupu 2019

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.