Skvělí junioři! Z Finska vezou zlato

22. 9. 2019

Junioři

2 minuty čtení

Junioři ovládli Tupla Cup ve finských Helsinkách! Kromě hromady zkušeností a zážitků si tak domů odvezou také zlaté medaile. Kolegové dorostenci v základní skupině nenašli přemožitele, bohužel ale padli s SB-Pro ve čtvrtfinále, kde tedy jejich pouť turnajem skončila.

Junioři základní skupinou prolétli jako uragán a z 1. místa si zajistili postup přímo do finále. V něm se podruhé na turnaji utkali s SB Raivolämäri. Po základní hrací době skončil zápas 4:4, rozhodnutí tak přinesly až nájezdy, které vyzněly úspěšněji pro SKV.

Také dorostencům se ve skupině dařilo a ze čtyř zápasů dvakrát vyhráli a dvakrát remizovali. Ve čtvrtfinále jim ale na rozdíl od juniorů nevyšla nájezdová loterie. V nadcházejících dnech vám zde na webu přineseme ohlasy účastníků turnaje.

Výsledky juniorů na Tupla Cupu 2019:

TJ SKV - ÅIF/PSS Akatemia 3:0
TJ SKV - Lempäälän Kisa 4:2
TJ SKV - Esport Oilers/B-white 6:1
TJ SKV - SB Raivolämäri 3:1
TJ SKV - Tikkurilan Tiikerit 3:1
TJ SKV - SB Raivolämäri 5:4 po sam. náj.

Výsledky dorostenců na Tupla Cupu 2019:

TJ SKV - AxiA 2:2
TJ SKV - HaKi 3:2
TJ SKV - Esport Oilers/04 Akatemia 5:5
TJ SKV - M-Team 8:1
TJ SKV - SB-Pro Nurmijärvi 3:4 po sam. náj.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.