Elévové odstartovali sezonu na domácí půdě!

26. 9. 2019

Elévové

1 minuta čtení

O víkendu své první zápasy hráli i elévové. V domácím prostředí na Vinohradech je čekali tři soupeř – Flobo Praha, Florbal Chodov a Mladá Boleslav Orange.

První zápas byl na programu od devíti hodin proti již zmiňovanému Flobu Praha. Flobo přijelo s malým počtem hráčů (4+1), takže byla znát početní přesila a i přesto, že soupeř měl velkou chuť do hry, připsali jsme si na konto první výhru sezony 18:5.

Po krátké svačinové pauze jsme v 10:20 nastoupili proti Chodovu. Ten dokonce neměl nikoho na střídání a již od začátku se projevila herní i fyzická převaha našich elévů. Konečný výsledek 24:2 nás posunul do finálového zápasu proti Mladé Boleslavi.

Na poslední duel jsme se pořádně rozhýbali a šli na to. Na střely Mladé Boleslavi jsme ale nestačili a i přes velkou snahu jsme prohráli 5:12. Všechny tři zápasy sobotního turnaje byly odmakané, doufám, že i po zbytek sezony se budou turnaje nést v podobném duchu.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.