Shrnutí víkendu: Juniorky v Rieger aréně vybojovaly bod

2. 10. 2019

Klub

2 minuty čtení

Juniorkám se na domácí půdě podařilo vybojovat ze dvou zápasů jeden bod za remízu s Lokomotivou Rakovník. Ve druhém duelu pak svěřenkyně Petra Blažeje nestačily na Spartu. Plný počet bodů má i po třetím zápase mužská Benfika. Vstup do sezony se vydařil juniorům, kteří v pondělní dohrávce zdolali Olymp 9:7.

Benfika vstoupila do nového ligového ročníku skvěle! Nigrin a spol. vyhráli i třetí domácí utkání a jsou v čele tabulky divize A. Tentokráte sokolové nadělili 12 branek do sítě Lovosic. Hattrickem se na tom podílel Jan Švejda, tři body přidal junior Tadeáš Doucha a tři asistence zaznamenal navrátilec po dlouhém zranění kolene Lukáš Chvátal.

Také céčko chtělo navázat na úvodní dvě výhry. Bohužel ale do Berouna odcestovalo s nekompletní sestavou, což se v prvním sobotním duelu prokázalo. Celtics nestačili na Falcon a po boji prohráli 4:8. Odčinění porážky přišlo ve druhém utkání dne. Sokolové vyzráli na ambiciózní Texas 7:3, přičemž o všechny branky se postarala první lajna.

Junioři museli kvůli účasti na turnaji ve Finsku odložit úvodní turnaj. První dohrávku už mají svěřenci kouče Purkrábka za sebou, Olymp v přestřelce porazili 9:7. Druhá dohrávka čeká juniory v pátek s béčkem Střešovic. Výborně se zatím daří ve 2. lize dorostencům. Tým kapitána Tomáše Martana vyhrál všechny čtyři zápasy v novém ročníku.

VÍKENDOV VÝSLEDKY: 

Muži B:
TJ SKV - ASK Lovosice - LFP 12:1

Muži C:
TJ SKV - Floorball Club Falcon 4:8
TJ SKV - Texas Longhorns 7:3

Junioři:
TJ SKV - Olymp Florbal 9:7

Dorostenci:
TJ SKV - SK Alien Nation 13:4
TJ SKV - Wizards DDM Praha 10 5:4

Dorostenci B:
TJ SKV - FBC Kralupy nad Vltavou 1:7
TJ SKV - FbC Red Dragons Hořovice 4:3

Juniorky:
TJ SKV - TJ Lokomotiva Rakovník 2:2
TJ SKV - ACEMA Sparta Praha 1:2

 Starší žákyně:
TJ SKV - SPORT CLUB Klatovy 1:7
TJ SKV - Florbalová akademie MB 2:3
TJ SKV - Rudná Panthers Praha 2:3

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.