Shrnutí víkendu: Dorostenky i mužské béčko zatím kráčejí ligou suverénně

7. 10. 2019

Klub

2 minuty čtení

Dorostenky a mužský B tým mají po čtyřech odehraných zápasech na kontě plný počet 12 bodů. Mini Ladies nejprve zdolaly 2:0 pražskou Slavii, ve druhém utkání pak vyzrály na Benešov v poměru 3:0. Benfika ke čtvrtému duelu v sezoně zajížděla až do Františkových lázní, kde se utkala se Sokolovem. Výsledkem byla čtvrtá výhra v novém ročníku, která měla tentokráte podobu 5:1.

Jak dorostenky, tak Benfika nyní vévodí tabulkám svých soutěží. Výsledkově vydařený týden za sebou mají junioři. Ti nehráli o víkendu turnaj, nýbrž měli kvůli účasti na turnaji ve Finsku na programu dohrávky. Ondřej Zelený a spol. oba úvodní duely nové sezony zvládli. V pondělí porazili Olymp 9:7 a v pátek zdolali béčko Střešovic 6:5. O vítěznu trefu se osm vteřin před koncem postaral právě kapitán Zelený.

Solidně si zprvu vedli na sobotním turnaji starší žáci. Mladí sokolové ovládli oba zápasy ve skupině 3:1 a postoupili do finále. V boji o postup do vyššího koše ale narazili, prohráli s Jesenicí 0:7 a i pro příští turnaj tak setrvají v pátém výkonnostním koši. Jednu výhru a jednu porážku zaznamenaly na domácí půdě ženy B, které zdolaly Kladno, ale nestačily na Kutnou Horu.

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY:

Muži B:
Florbal Sokolov - TJ SKV 1:5

Junioři:
TJ SKV - XPS Network Tatran Střešovice B 6:5
TJ SKV - Olymp Florbal 9:7

Starší žáci:
TJ SKV - DDM Horní Počernice ORKA 3:1
TJ SKV - FbŠ Bohemians Praha 4 zelení 3:1
TJ SKV - Florbal Jesenice 0:7

Ženy B:
TJ SKV - Kanonýři Kladno 7:5
TJ SKV - FBC Kutná Hora 6:8

Dorostenky:
TJ SKV - FBC Slavia Praha 2:0
TJ SKV - SK Florbal Benešov 3:0

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.