Víkendové menu: Sokolové v pražském derby na Děkance vyzvou Bohemku

10. 10. 2019

Klub

3 minuty čtení

Mužské áčko se v 6. kole superligy představí na hřišti Bohemians. Utkání je na programu v neděli od 17 hodin. V posledním měření sil sokolové sehráli s "klokany" bláznivý zápas plný gólů.

Bohemians na konci února vyhráli v Rieger aréně 8:7, pojistili si účast v play off a zároveň poslali Vinohrady do play down. Vinohradští tak museli bojovat o svou příslušnost v nejvyšší soutěži se Znojmem. Sérii 1. kola play down nakonec dovedli do zdárného konce a v nejvyšší soutěži se zachránili.

Zelenobílí opět tak, jak je u nich zvykem, sází na mládí. Mužstvo spolehá na útočné výpady Matyáše Krebnera, Daniela Cabejška, Filipa Formana, Patrika Šebka nebo Jakuba Buršíka. Zároveň se do kádru Bohemians vrátili z angažmá v zahraničí útočníci Jakub Šárka a Vojtěch Bagin.

V posledním střetnutí Bohemians prohráli na Spartě 6:7 v prodloužení. Naopak sokolové v 5. kole zvítězili, když doma porazili nováčka Hattrick Brno 7:4. Formu potvrdili především Lukáš Gregor a Martin Skřivánek. Přijďte sokoly podpořit přímo do hlediště haly na Děkance. Hraje se v neděli od 17:00.

Hrát bude o víkendu také ženský A tým, který si zahraje v Nehvizdech proti domácím Prague Tigers. V Mělníce budou na úvodní dvě výhry v sezoně navazovat junioři. A ve hře bude také mužské céčko, které obhajuje vítězství v regionální lize a z úvodních čtyř zápasů třikrát vyhrálo.

SOBOTA: 

Muži C:
10:30 TJ SKV - Sokol Rudná (SH Králův Dvůr)
15:00 TJ SKV - T.B.C. Lucern Králův Dvůr B (SH Králův Dvůr)

Muži D:
10:10 TJ SKV - Tatran Střešovice C (SH Hořovice)
12:30 TJ SKV - Palermo Příbram (SH Hořovice)

NEDĚLE: 

Muži A:
17:00 TJ SKV - FbŠ Bohemians (SH Děkanka)

Ženy A:
16:00 Prague Tigers Nehvizdy - TJ SKV (SH ZŠ Nehvizdy)

Junioři:
12:00 TJ SKV - Wizards DDM Praha 10 (SH Gymnázium Mělník)
15:00 TJ SKV - Floorball Club Falcon (SH Gymnázium Mělník)

Starší žákyně:
10:30 TJ SKV - FbŠ Bohemians Jesenice (SH BIOS Nové Strašecí)
12:00 TJ SKV - Kanonáři Kladno modří (SH BIOS Nové Strašecí)
+ zápas o umístění

Elévky:
9:40 TJ SKV - Rudná Panthers Praha (SH ZŠ Nehvizdy)
10:35 TJ SKV - TJ Sokol Nové Strašecí černé (SH ZŠ Nehvizdy)
12:50 TJ SKV - Prague Tigers Nehvizdy (SH ZŠ Nehvizdy)

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.