Z Děkanky bez bodu. Bohemians ovládli derby 9:3

13. 10. 2019

Muži A

2 minuty čtení

Sokolové prohráli v 6. kole superligy na hřišti Bohemians 3:9. O lepší výsledek se Vinohradští připravili špatným výkonem ve druhé třetině, ve které dostali pět branek. Góly SKV obstarali Bína, Gregor a Linhart. Už ve středu čeká sokoly další pražské derby, tentokráte doma vyzvou střešovický Tatran.

Sokolové do zápasu vstoupili s brankářem Jiřím Buchtou v bráně. Kapitánskou pásku převzal od indisponovaného Ondřeje Stuchlíka Martin Skřivánek. Bohemians byli v úvodu střetnutí lepší a z jejich tlaku resultoval první gól. Po standardní situaci se prosadil Kieler. Vinohradští dokázali do konce úvodní třetiny srovnat. Bína nabral s míčkem rychlost a po skvělém zakončení dal na 1:1.

Prostřední dvacetiminutovka Vinohradským bohužel vůbec nesedla. Bohemians skvěle řešili rychlé protiútoky a díky pěti úspěšným zásahům převzali kontrolu nad utkáním. Skóre alespoň zkorigovali v závěru duelu po pěkné střele Lukáš Gregor a ve hře v šesti Jan Linhart. Domácí se v posledním dějství prosadili třikrát a nakonec v derby triumfovali 9:3.

„Dnes nás stála druhá třetina utkání. Absolutně jsme přestali plnit úkoly, vyráběli jsme chyby a hráli nedisciplinovaně. Ve třetí třetině se nám nepodařilo vsítit rychlejší branku a dostat se zpět do utkání. Soupeř nás dnes předčil ve všech činnostech,“ řekl po zápase kouč Michal Kotlas. Středeční utkání 7. kola s Tatranem je na programu od 20 hodin večer. Hrát se bude v domácí Rieger aréně.

FbŠ Bohemians – TJ Sokol Královské Vinohrady 9:3 (1:1, 5:0, 3:2)

Branky a nahrávky: 7. Kieler (Dobisík), 25. Krbec (Kopecký), 27. Zezulka (Šárka), 29. Kopecký, 35. Forman (Buršík), 40. Kopecký (Forman), 51. Forman (Kuncman), 59. Vojtíšek (Forman), 60. Forman (Kopecký) – 16. Bína (Vnuk), 54. Gregor (Richtr), 58. Linhart (Z. Stuchlík). Rozhodčí: Sýkora, Tkáč. Vyloučení: 1:5. Využití: 2:0. Diváci: 216.

Sestava SKV: Buchta - Kachnič, Lanc, Otta, Vnuk, Kachnič, Richtr - Hájek, Skřivánek (C), Hartman - Svoboda, Hanák, Gregor - Linhart, Z. Stuchlík, Bína - Máca. Trenéři: Kotlas, Bouša.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.