Shrnutí víkendu: Junioři poprvé ztratili, přesto jsou stále první

14. 10. 2019

Klub

2 minuty čtení

I přes první ztrátu v sezoně se Ondřej Zelený a spol. stále drží na první pozici 2. ligy. Mladí sokolové remizovali s Wizards po 45 minutých 5:5 a v následných nájezdech si druhý bod vybojoval soupeř. Ve druhém duelu pak Vinohradští nasázeli 13 gólů Falconu a pohodlně vyhráli.

Svěřenci Miroslava Purkrábka chtěli navázat na dvě výhry z úvodu ročníku. V zápase s Wizards jim ale nevyšla první třetina, následně se oba celky vystřídaly ve vedení a nakonec duel dospěl až k nájezdům. Zatímco soupeři proměnili všechny tři své pokusy, za SKV se prosadil pouze Ondřej Zelený. Wizards tak zvítězili 6:5 po nájezdech.

Ve druhém střetnutí Vinohradští potvrdili roli favorita a nasázeli Falconu 13 branek. Pozici lídra potvrdil čtyřmi body (3+1) Ondřej Zelený. Hattrick přidal Daniel Vykoukal a dvě branky zaznamenal Jan Pinkas. Ondra společně se svým bratrem Markem řádili i v sobotu na céčku, ale Celtics to stačilo pouze na jednu výhru.

VÍKENDOVÉ VÝSELDKY:

Muži C:
TJ SKV - Sokol Rudná 5:6
TJ SKV - T.B.C. Lucern Králův Dvůr B 8:3

Muži D:
TJ SKV - Tatran Střešovice C 4:4
TJ SKV - Palermo Příbram 3:1

Junioři:
TJ SKV - Wizards DDM Praha 10 5:6 po sam. náj.
TJ SKV - Floorball Club Falcon 13:4 

Starší žákyně:
TJ SKV - FbŠ Bohemians Jesenice 1:2
TJ SKV - Kanonáři Kladno modří 1:3
TJ SKV - Texas Longhorns DDM P6 1:4

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.