Shrnutí víkendu: Vítězná šňůra pokračuje, Benfika ovládla další dva zápasy

22. 10. 2019

Klub

2 minuty čtení

Mužskému béčku se zatím v divizi náramně daří. V pátek svěřenci trenéra Vondry nejprve porazili na domácí půdě Dynamo Teplice vysoko 11:2, v sobotu pak zvládli přímý souboj o první místo a do té doby neporažené Ústí zdolali 11:5. S plným počtem bodů tak vedou tabulku divize A. 

V pátečním duelu řádili útočníci Bolek Kytka a Janek Švejda. První jmenovaný v utkání nasbíral tři góly a k tomu přidal dvě asistence, Švejda zapsal o jednu gólovou nahrávku méně. Dvě branky vsítil obránce Vojta Trčálek. Sokolové si na domácí půdě v pohodě dokráčeli za třemi body.

To v sobotním střetnutí se očekávala větší bitva. Už v sedmé minutě vedlo Ústí 2:0, následně se ještě dostalo do vedení 3:2 a 4:3. Pak už začali úřadovat Vinohradští, zápas otočili ve svůj prospěch a pětigólová třetí dvacetiminutovka korunala jejich výhru. Čtyři góly nasázel Janek Švejda, hattrick zkompletoval Matěj Špaček.

První ztrátu bodů v sezoně zaznamenali dorostenci. Ti nejprve porazili béčko Black Angels vysoko 8:0, následně ale nestačili na Králův Dvůr, se kterým padli 2:5. I přesto se se ziskem 15 bodů drží na první příčce 2. ligy. Výhru a remízu vybojovali dorostenci B a po jedné výhře zapsaly také ženy B a dorostenky.

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY:

Muži B:
TJ SKV - DDM Dynamo Teplice 11:2
Florbal Ústí B - TJ SKV 5:11

Dorostenci:
TJ SKV - Black Angels B 8:0
TJ SKV - T.B.C. LUCERN Králův Dvůr 2:5

Dorostenci B:
TJ SKV - Wizards DDM Praha 10 B 1:1
TJ SKV - Texas Longhorsn DDM P6 6:2

Ženy B:
TJ SKV - Panthers Děkanka Praha B 2:6
TJ SKV - Florbalová akademie MB B Kralupy 4:3

Dorostenky:
TJ SKV - Panthers Praha 5:4
TJ SKV - TJ Sokol Nové Strašecí 2:3

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.