Shrnutí víkendu: Muži C porazili Future a vedou ligu! Benfika přidala 7. výhru

4. 11. 2019

Klub

3 minuty čtení

Mužské céčko zvládlo náročný dvojzápas, zdolalo doposud neporažené Future a vévodí tabulce regionální ligy. Celtics ještě čtyři minuty před koncem prohrávali o gól, pak ale přišel bleskový obrat a nakonec se zrodilo vítězství 7:6. Sedmou výhru v sezoně zaznamenalo v Kadani béčko, které s plným počtem bodů kraluje divizi A.

Céčko se chystalo na obávané Future, za které nastupují bývalí superligové hráči bratři Rynešové nebo Marek Soukup. Sokolové se postupem času dostali do nadějného vedení 3:1, o které ale rychle přišli kvůli chybám v obraně a rázem to bylo 4:3 pro Future. Po gólech Bolka Kytky a Dominika Záně, který zkompletoval hattrick, zase vedlo SKV.

Následoval ještě jeden obrat Future. Ve 41. minutě se trefil Karel Šteker a o pár vteřin později dal na 6:5 David Ryneš. Celtics poté stáhli hru na dvě pětky a vrhli síly do útoku. Prakticky vzápětí se o vyrovnání postaral Martin Entlicher a tři body přisoudil Vinohradským po skvělé střele z dálky Ondřej Zelený. Výsledkem bylo cenné vítězství 7:6.

Ve druhém duelu dne se céčko muselo obejít bez řady hráčů, kteří odjeli na večerní utkání Benfiky do Kadaně. I tak se ale hodně mladému mužstvu podařilo zdolat rezervu kladenských Kanonýrů 4:2. Po šesté výhře v sezoně jsou Celtics na prvním místě regionální ligy. Na druhý Falcon a na třetí Nebušice mají jednobodový náskok.

Suverénně si i nadále počíná Benfika. Na půdě kadaňských Katů zvítězila vybojovala sedmou výhru v ročníku, potřetí dokázala vyhrát na cizím hřišti a se čtyřbodovým náskokem vede tabulku divize A. Vítězství v Kadani se ale nerodilo lehce. Domácí vedli 1:0 a v úvodu třetí části 4:3, pak ale sokolové zapnuli a nakonec triumfovali 8:4.

S jednou výhrou a jednou porážkou odcházely ze svého turnaje ženy B, které okupují osmou příčku 2. ligy. Stejnou bilanci nasbírali také dorostenci. Ti jsou po čtvrtém turnaji na druhém místě 2. ligy, první je pouze o skóre Sokol Rudná.

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY:

Muži B:
FBC DDM Kati Kadaň - TJ SKV 4:8

Muži C:
TJ SKV - SSK Future Barrandov 7:6
TJ SKV - Kanonýři Kladno 4:2

Ženy B:
TJ SKV - Tatran Střešovice B 7:5
TJ SKV - TJ Sokol Nové Strašecí 2:5

Dorostenci:
TJ SKV - Sokol Rudná 5:9
TJ SKV - FBC Žraloci Příbram 7:1

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.