Shrnutí víkendu: Benfika nadělila Chomutovu B 15 gólů!

27. 11. 2019

Klub

3 minuty čtení

Mužský B tým i nadále neporažen! Svěřenci Viktora Vondry zatím nedávají svým soupeřům v tabulce divize A šanci. Nyní sokolové zdolali desátý Chomutov vysoko 15:2 a připsali si 11. výhru v letošní sezoně. Hned čtyřmi góly se na tom podílel Bolek Kytka. Hattrick přidal Janek Švejda a čtyři body zapsal Michal Vlk.

Skóre domácího duelu s Chomutovem otevřel v 11. minutě Bolek Kytka, který využil dobrého napádání svého spoluhráče Matěje Špačka a poslal míček do odkryté branky. Vinohradští postupně navyšovali skóre a po první třetině vedli 3:0. Ve druhém dějství pokračovali v jasné herní převaze, přidali dalších pět zásahů a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. 

 

V utkání se bodově prosadilo 14 z 16 hráčů Vinohrad, nejvíce se dařilo již zmiňovaným Bolku Kytkovi (4+0), Michalu Vlkovi (1+3), Janku Švejdovi (3+0) nebo Vojtovi Trčálkovi (1+2). Dva góly vsítil Eda Piňos. Sokolové nasbírali v dosavadních 11 zápasech divize 32 bodů, ztratili pouze jednou za remízu po základní hrací době s Louny a na druhý Děčín mají desetibodový náskok!

 

Třetí příčku v 5. koši vybojovali starší žáci, kteří ve skupině jeden zápas vyhráli a jeden prohráli. V následné bitvě o bronz uspěli. O jednu pozici hůře si vedly starší žákyně. Kolegyně z juniorek se v Plzni radovaly z jednoho vítězství. Boj juniorů o čelo tabulky ve 2. lize jsme zmapovali v samostatném článku ZDE. Rovněž jsme se samostatně věnovali sobotnímu turnaji elévek, který najdete ZDE.

 

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY:

 

Muži B:

TJ SKV - Florbal Chomutov B 15:2

 

Junioři:

TJ SKV - XPS Network Tatran Střešovice B 1:2

TJ SKV - Olymp Florbal 4:1

 

Juniorky:

TJ SKV - FBC Pitbulls kolín Pitbullky 6:0

TJ SKV - TJ Plamen Chodov 0:1

 

Starší žáci:

TJ SKV - Olymp Florbal Zeus 4:1

TJ SKV - Wizards DDM Praha 10 orange 1:4

TJ SKV - Black Angels B 5:1

 

Starší žákyně:

TJ SKV - Rudná Panthers Praha 2:1

TJ SKV - FbŠ Bohemians Jesenice 3:4

TJ SKV - Prague Tigers Nehvzidy 3:4

 

Elévky:

TJ SKV - Prague Tigers Nehvizdy 9:9

TJ SKV - Florbalová akademie MB "D" 4:12

TJ SKV - TJ Sokol Nové Strašecí bílé 4:7

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.