Sokolové Chodov nezaskočili

30. 11. 2019

Muži A

2 minuty čtení

Vinohrady nestačily ve 14. kole superligy na Chodov a prohrály vysoko 2:10. O jediné dva góly SKV se postarali Lukáš Gregor a Petr Hartman. Favorit úvodní třetinu páteční předehrávky vyhrál 4:1, položil základ svého vítězství a v dalším průběhu střetnutí navyšoval skóre.

Gólový účet zápasu byl otevřen už po 31 vteřinách. Daniel Maxa jednoduše prošel vinohradskou obranou a poslal Chodov do vedení. Jen o pár vteřin po následném buly Vinohradští srovnali. Míček se dostal na levou stranu hřiště, odkud Lukáš Gregor nekompromisně zavěsil. Výrovnaný stav ale trval pouze 14 vteřin. Bratři Koutní zakončili svou spolupráci brankou a hosté vedli 2:1.

 

Celek z Jižního Města ještě do konce úvodní dvacetiminutovky přidal další dva zásahy a utkání měl pod kontrolou. Vinohradští dokázali podruhé zkorigovat skóre ve 28. minutě. Na 2:5 snížil po střele od mantinelu Petr Hartman. Jinak ale Chodov navyšoval svůj náskok a nakonec zvítězil 10:2. Hattrickem k tomu přispěl Tom Ondrušek, tři asistence zapsal Marek Vávra.

 

"Chodov nás přejel jak parní válec, přestože jsme se na jeho silné stránky důkladně připravovali. O vývoji zápasu rozhodla první třetina, pak už to byla z naší strany křeč," vyjádřil se po zápase kriticky kouč SKV David Bouša. Další zápas sehrají sokolové v pátek na hřišti Otrokovic. V neděli se pak superliga opět vrátí do Rieger arény a Vinohrady se utkají se Spartou.

 

TJ Sokol Královské Vinohrady – FAT PIPE Florbal Chodov 2:10 (1:4, 1:4, 0:2)


Branky a nahrávky: 1. Gregor (Richtr), 28. Hartman (Hájek) – 1. Maxa (Matejčík), 2. J. Koutný (M. Koutný), 8. Kašovský (M. Vávra, Ondrušek), 11. Ondrušek (Sýkora), 25. J. Koutný (Doubek), 29. M. Vávra (Sýkora), 39. Ondrušek (M. Vávra), 40. Mikeš (Pražan), 47. Mikeš (Krbec), 55. Ondrušek. Rozhodčí: Pangerl, Šedivá. Vyloučení: 2:1. Bez využití. Diváci: 142.

 

Sestava SKV: Mazák (41. Buchta) - Lanc, Jelínek, O. Stuchlík (C), Richtr, Strobach Otta - Hájek, Skřivánek, Hartman - Svoboda, Z. Stuchlík, Gregor - Linhart, Hanák, Bína. Trenéři: Kotlas, Bouša.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.