Shrnutí víkendu: Benfika porazila oba pražské soky a divize vede už o 13 bodů

4. 12. 2019

Klub

2 minuty čtení

Mužské béčko dál proplouvá sezonou bez porážky. O víkendu svěřenci kouče Viktora Vondry nejprve porazili do té doby druhé Panthers 6:5 a v neděli si poradili i s pražskou Slavií, kterou na jejím hřišti zdolali 8:7. Na aktuálně druhý Děčín mají náskok 13 bodů.

Sokolové v polovině utkání prohrávali s Panthers B už 1:4. Pak ale zaveleli za obratem a branky Chvátala, Kytky a Piňose znamenaly srovnání na 4:4. Ve 45. minutě se ze standardní situace prosadil Trčálek a Vinohradští šli poprvé v zápase do vedení. Pojistku vzápětí přidal Švejda. Panteři ještě v závěru zkusili hru bez brankáře, vsítili kontaktní trefu a postarali se o menší drama. Sokolům už ovšem těsný náskok vzít nedokázali.

 

V nedělním střetnutí na Slavii byl průběh utkání poněkud odlišný. Po úvodních dvaceti minutách bylo skóre vyrovnané a sokolové se začali pořádně činit až ve druhém dějství. To se prosadili šestkrát a odskočili Slavii na 8:4. Tři inkasované branky ve třetí části opět způsobily menší drama na konci duelu, ale Nigrin a spol. opět dokázali těsný náskok udržet a zapsali 13. výhru v sezoně. Další zápasy sehraje Benfika o víkendu 13. a 14. prosince.

 

Jednu výhru a jednu porážku zaznamenali dorostenci B, se stejnou bilancí odcházeli z domácího turnaje také muži D.

 

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY:

 

Muži B:

Panthers Praha B - TJ SKV 5:6

FBC Slavia Praha - TJ SKV 7:8

 

Muži D:

TJ SKV - VŠSK MFF Praha 5:4

TJ SKV - TJ Sokol Dobříš 3:5

 

Dorostenci B:

TJ SKV - Viking TJ Kobylisy B 3:6

TJ SKV - Florbal Pro Beroun 7:3

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.