Víkendové menu: Adventní neděle bude na Vinohradech patřit florbalu!

20. 12. 2019

Klub

2 minuty čtení

Kromě mužského A týmu se těsně před Vánocemi představí také ženské áčko a Benfika. Ladies v neděli dopoledne vyzvou doma Prague Tigers Nehvizdy, tedy aktuálně třetí tým prvoligové tabulky. Muži B se pak od 13:30 střetnou s béčkem Ústí a v případě bodového zisku se mohou výrazně přiblížit k celkovému prvenství v divizi A. Přijďte naše týmy podpořit do hlediště domácí sokolovny!

Ladies v dosavadním průběhu sezony ztratily pouze bod. Na kontě mají 13 výher a v západní skupině 1. ligy disponují nejlepším útokem i nejlepší obranou. Jejich kvality přijede prověřit třetím tým tabulky. Prague Tigers Nehvizdy ztrácejí na čelo 12 bodů, přesto si na ně sokolky musejí dát pozor. Tygřice totiž ovládly poslední tři venkovní utkání. V týmu soupeře působí Nikola Červená, která dlouhá léta strávila v SKV a zahrála si v dresu Vinohrad také extraligu.

Kalendářní rok 2019 uzavře také mužská Benfika. Ta stejně jako Ladies doposud ztratila pouze jeden bod za remízu po základní hrací době s lounskou Lokomotivou. Nyní přijede do Rieger arény rezerva Ústí. První nabídlo v první polovině zápasu velkou přestřelku, ve které tahali za kratší konec Vinohradští. Až ve druhé půlce střetnutí dokázali sokolové zlepšit svůj výkon a nakonec na severozápadě Čech zvítězili 11:5. Béčko má v čele divize 15bodový náskok na druhou Kadaň.

NEDĚLNÍ PROGRAM V RIEGER ARÉNĚ:

Ženy A:
10:00 TJ SKV - Prague Tigers Nehvizdy

Muži B:
13:30 TJ SKV - Florbal Ústí B

Muži A:
17:00 TJ SKV - FbŠ Bohemians (pozvánka)

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.