Derby Sokolů před televizními kamerami! SKV se v pondělí střetne s Pardubicemi

10. 1. 2020

Muži A

3 minuty čtení

Dlouho očekávaný televizní zápas je tady! Vinohrady v pondělí 13. ledna vyzvou v derby Sokolů Pardubice. Předehrávka 21. kola superligy je na programu od 17 hodin. Utkání bude vysílat program ČT sport. Dorazte podpořit domácí tým přímo do Reiger arény a pomozte tak vytvořit pěknou atmosféru!

Vinohradští doma přivítají poslední tým superligové tabulky. Pardubice doposud nasbíraly 12 bodů a z dosavadních 19 zápasů zapsaly čtyři vítězství. Jedno z nich přitom Východočeši vybojovali právě proti SKV v prvním vzájemném střetnutí. V 8. kole doma vyhráli 5:4, když vítěznou branku obstaral tři minuty před koncem útočník Přemek Pakosta.

Právě on je jedním z lídrů pardubického celku. V kanadském bodování má na kontě 24 bodů za 12 branek a 12 asistencí. O tři body méně mají Ivo Teichman a Adam Šmíd. Teichman je rovněž nejlepším střelcem Pardubic. V týmu působí také juniorský mistr světa brankář Martin Haleš, jenž se v brankovišti střídá s dlouholetou oporou Jakubem Levínským.

Na straně Vinohrad si skvělou formu udržuje útočník Lukáš Gregor. V sezoně už zaznamenal 26 branek a v tomto ohledu patří mezi pět nejlepších kanonýrů superligy. Ke svým brankám přidal ještě čtyři asistence a s 30 body je nejproduktivnějším hráčem SKV. Druhým v pořadí je 19bodový Martin Skřivánek. Po 14 bodech mají Petr Hartman a Jan Svoboda.

Přestávkový program televizního utkání bude pestrý! Mezi první a druhou třetinou proběhne soutěž o poukázky do prodejny Florbalexpert. Program druhé přestávky pak obstarají moderní gymnastky SKV. Vinohradský Sokol totiž rozhodně není jen florbal! Kromě toho se budete moci občerstvit v bufetu a u vstupu dostanete tradiční bulletin, ve kterém tentokrát naleznete rozhovor s kanonýrem Lukášem Gregorem.

Ještě než se Vinohradští vrhnou v pondělí do bitvy s Pardubicemi, dohrají 20. kolo superligy pátečním duelem s Tatranem Střešovice. V domácím utkání SKV zvítězilo v říjnu nad šestnáctinásobným mistrem České republiky 3:1. Dohrávka se uskuteční v pátek od 20 hodin ve Střešovicích. Pokud nebudete přítomni přímo v hledišti, můžete sledovat textový online přenos nebo video přenos.

Tři dny poté přijde na řadu očekávané televizní derby Sokolů. Přijďte podpořit svěřence trenérů Kotlase a Bouši přímo do ochozů naší sokolovny. Bude se hrát o důležité body. Když loni hráli Vinohradští před televizními kamerami, přišlo 455 diváků a atmosféra byla vynikající. Zkusme podobnou kulisu vytvořit i v pondělí. Těšíme se na vás! SKV = Společně K Vítězství.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.