Elévky poprvé na jednom turnaji dvakrát vítězné!

22. 1. 2020

Elévky

2 minuty čtení

Tuto sobotu jsme pořádali další z ligových turnajů elévek. Oproti předpokládanému rozpisu jsme nakonec turnaj museli začít kvůli dopolednímu nájmu v hale až po poledni, což nám nakonec vůbec nevadilo. Po delší době byly všechny holky zdravé, a jelikož elévové hráli až v neděli, mohli jsme podruhé za sebou vzít také posilu v podobě Julči Blahníkové. Celkem tak hrálo osm holek.

Na první zápas a polovinu druhého zápasu nebyl na lavičce Líba, který hrál své utkání v Teplicích. Místo něj přišla Lucka Šťastná s Petrem Antušem a staronovou trenérskou posilou Petrem Jirgesem. Ten spolu s Luckou dokázal v prvním zápase vymačkat holky k maximálnímu výkonu, který byl korunován historicky první výhrou nad Novým Strašecím!

V dalším zápase jsme jen těsně prohráli s Ivanti Tigers a v posledním zápase jsme neměli slitování s Prague Tigers Nehvizdy. Holky nasázely spoustu pěkných gólů, zažily hodně radosti z dalších vítězství a jen o kousek (přesně o tři góly) jim unikl postup do vyššího koše!

Takže teď hurá do další práce, protože je vidět, že trénování nám svědčí a je to pak na hřišti vidět! Už teď se těším na další turnaj, kde budeme mít další možnost ukázat, jak se naše herní umění stále posouvá! Berčo, Bětko, Julčo, Kájo, Kristýnko, Mayo, Stello a Tonko, jen tak dál! A Lucko, Petře, Petře a Libore, díky za odpořádání celého turnaje!

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.