Play off bez diváků

10. 3. 2020

Klub

1 minuta čtení

Domácí víkendová utkání play off superligy mužů a zítřejší rozhodující osmifinále 1. ligy žen se dle pokynů Českého florbalu, navazujících na rozhodnutí Bezpečnostní rady státu, odehrají kompletně bez diváků, stejně jako další samostatné zápasy pořádané naším klubem.

Občas je prostě osud silnější, než bychom chtěli. SKV sice vybojovalo poprvé v historii play off superligy mužů, diváci v Rieger aréně se jej ale nedočkají... Jakkoliv nás celá situace nevýslovně mrzí, jako klub budeme pokyny Českého florbalu bez výhrad respektovat. Ohledně dalších opatření vás budeme informovat na webu, sociálních sítích a v členské sekci. Díky, že jste s námi. SKV = Společně K Vítězství!

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.