Shrnutí víkendu: Benfika porazila Louny, juniorky i dorostenci zapsali 1 výhru

22. 9. 2020

Klub

2 minuty čtení

Benfika zvládla úvodní domácí zápas nové sezony a v Rieger aréně porazila Lokomotivu Louny 8:3. Vítězství se ale úplně lehce nerodilo a uklidnění přišlo pro sokoly až na konci druhé části. Jedno vítězství ze dvou zápasů dokázali o víkendu na svých turnajích vybojovat juniorky a dorostenci.

Mužské béčko vstoupilo do utkání 2. kola divize A solidně a v páté minutě šlo po přesné střele Jakuba Záně do vedení. Soupeř ale stihl zareagovat a odpověď našel také na druhou trefu domácích. Sokolové odskočili až na konci druhé části. Dvakrát se trefil Špaček, jednou Klíma a bylo z toho vedení 5:2.

V poslední části Benfika přidala další tři trefy, celkově tedy triumfovala 8:3 a s pěti získanými body se zařadila na pátou příčku tabulky. V nadcházejícím kole se svěřenci kouče Vondry představí na hřišti pražské Slavie. Na vedoucí trio Rudná, Kadaň, Ústí B přitom Vinohradští ztrácejí pouze bod.

Jednou výhrou a jednou porážkou vstoupili do sezony jak dorostenci, tak juniorky. Děvčata se v neděli o ligové body snažila na domácí půdě. Oba dva duely musely rozsoudit až samostatné nájezdy. V těch prvních byl lepší výběr trenéra Krále, naopak v tom druhém se radoval soupeř.

Ziskem tří bodů načali ročník dorostenci. Ti nejprve zdolali Vosy Praha vysoko 7:1, následně však bohužel v dramatickém duelu nestačili na Wizards. Díky velkorysé nabídce jednoho nejmenovaného fanouška si hoši užili luxusní cestu autobusem do Kutné Hory a mohli tak díky společnému cestování opět o něco utužit partu!

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY:

Muži B:
TJ SKV - TJ Lokomotiva Louny 8:3

Juniorky:
TJ SKV - TJ Sokol Nové Strašecí 5:4 po sam. náj.
TJ SKV - FBC Pitbulls Kolín: Pitbullky 5:6 po sam. náj.

Dorostenci:
TJ SKV - FBK Fat Pipe Vosy Praha 7:1
TJ SKV - Wizards DDM Praha 10 5:6 

Dorostenci B:
TJ SKV - ACEMA Sparta Praha Blue 3:5
TJ SKV - OpenCamps Tatran Střešovice 2:3

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.