INFO: Omezení skupinových tréninků mládeže a dospělých

14. 10. 2020

Muži A

2 minuty čtení

Vzhledem k pondělnímu oznámení Vlády ČR informujeme o dalším omezení sportovní činnosti SKV. Od 14. 10. trénuje mládež v kategoriích mladší žáci/žákyně a mladší striktně individuálně, starší kategorie a dospělí jen v miniskupinkách do 6 lidí.

Jistě jste zaznamenali pondělní oznámení Vlády ČR ohledně dalšího zpřísnění opatření proti šíření covid-19. Pro sportovní činnost SKV je důležité zejména následující opatření:
zákaz shromažďování více než 6 osob

Z tohoto důvodu jsme bohužel nuceni dále OMEZIT skupinovou tréninkovou činnost našich družstev.

Tréninkový režim od 14. 10. 2020

U mládežnických kategorií starších žáků/žákyň a starších a u dospělých kategorií jsme schopni udržet omezené společné venkovní tréninky, samozřejmě za předpokladu dodržení maximálního počtu 6 osob ve skupině. Trenéři jednotlivých kategorií tedy mají možnost připravit venkovní tréninky v MINISKUPINÁCH do 6 osob. Tyto tréninky budou doprovázeny také INDIVIDUÁLNÍ přípravou.

U mládežnických kategorií mladších žáků/žákyň a mladších jsme nuceni skupinovou tréninkovou činnost úplně PŘERUŠIT, tyto kategorie se tak budou připravovat INDIVIDUÁLNĚ. U dětí tohoto věku bohužel není možné spolehlivě zajistit řádné rozdělení do miniskupin po 6 osobách.

Omezení skupinové přípravy nás velmi mrzí. Trenéři spolu se sportovním ředitelem Boleslavem Kytkou pracují na tom, aby měly všechny kategorie k dispozici individuální plány, podle kterých budou moci sportovat alespoň samostatně. Plánujeme vymyslet také další možnosti motivace dětí do individuálních tréninků.

Pro jakékoliv další informace sledujte Členskou sekci SKV (zejména skupiny Vašich týmů) a další komunikační kanály klubu. Držte se spolu s námi a přejeme hlavně zdraví.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.