Sokoly čeká výjezd na hřiště Vítkovic

10. 12. 2020

Muži A

2 minuty čtení

Vinohradští mají před sebou zajímavou výzvu v podobě střetu se sedminásobným mistrem České republiky. V neděli se v rámci 11. kola Livesport Superligy od 16 hodin představí na půdě Vítkovic. Sobotní utkání s Mladou Boleslaví bylo kvůli výskytu koronaviru v týmu soupeře odloženo.

Vítkovice budou chtít napravit nečekanou porážku

Až do 12. zápasu trvala neporazitelnost Vítkovic v aktuálním ročníku. Pak z ničeho nic přišla první porážka. Tři body si z ostravské Dubiny odvezl Liberec. Vítkovicím k lepšímu výsledku nepomohly ani dvě branky Lukáše Hájka. Domácím střelcům notně znepříjemnil život brankář Severočechů Ivan Ponomarev, který zapsal 34 úspěšných zákroků.

Jinak se ale Vítkovicím v letošním ročníku daří a kromě klopýtnutí s Libercem zapsali 11 výher. Nejproduktivnějším hráčem je se 32 body Matyáš Šindler, letní posila z ostravského FBC. O dva body za ním zaostává další český reprezentant Adam Delong. Loni sokolové odehráli s ostravským celkem dva rozlišené zápasy.

V tom prvním na Dubině dokonce po dvou brankách útočníka Martina Entlichera vedli v průběhu třetí části 3:2. Pak si ale vzal slovo Lukáš Hájek, zkompletoval hattrick a přisoudil tři body svému týmu. Druhé vzájemné střetnutí na Vinohradech pak bylo plně v režii favorita. Vítkovice vyhrály ve výjezdním utkání v Teplicích 10:4. I přes první porážku v sezoně zůstávají svěřenci Pavla Bruse na první příčce Livesport Superligy.

Víkendový program Livesport Superligy:

12. 12., 16:00 TJ Sokol Královské Vinohrady - Předvýběr.cz Florbal MB (10. kolo)
Rieger aréna | ODLOŽENO

13. 12., 16:00 1. SC TEMPISH Vítkovice - TJ Sokol Královské Vinohrady (11. kolo)
SC Dubina Ostrava | ONLINE | VIDEO

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.