Boys zakončí kalendářní rok duelem na půdě Otrokovic

18. 12. 2020

Muži A

2 minuty čtení

Sokoly čeká poslední superligové utkání v roce 2020. V rámci dohrávky 3. kola nejvyšší soutěže zamíří na hřiště otrokovických Panthers. Duel je na programu v sobotu od 16 hodin a sledovat ho budete moci prostřednictvím textového nebo video přenosu.

Vinohradští zamíří na Moravu s cílem konečně prolomit nepříznivou sérii a vylepšit před Vánocemi situaci v tabulce. Svěřenci trenérů Kotlase a Bouši totiž v dosavadním průběhu sezony zaznamenali jen jednu výhru nad Pardubicemi, a ačkoliv měli i některá další střetnutí dobře rozehraná, body z toho nebyly. SKV se tak krčí na 14. pozici.

Ani Otrokovicím se nedaří zcela dle představ. Tým Michala Kvapila má na kontě pět bodů a je pouze o jednu příčku výše než Vinohradští. V posledních třech zápasech panteři pokaždé prohráli, navíc ve všech případech se jednalo o domácí utkání. Poslední a zatím jediný triumf v této sezoně tak Otrokovičtí zaznamenali proti Ostravě na konci listopadu.

Bodově je na tom z kádru soupeře nejlépe Matěj Hronek, který v devíti zápasech zapsal 11 kanadských bodů. O jeden bod méně má na kontě František Vykopal. Pozor si budou muset dát sokolové také na spolehlivého slovenského reprezentanta Ladislava Gála. Duel startuje v sobotu 19. prosince od 16 hodin. Držte sokolům na dálku palce!

Dohrávka 3. kola Livesport Superligy:

19. 12., 16:00 Hu-Fa Panthers Otrokovice - TJ Sokol Královské Vinohrady
Městská hala Otrokovice | ONLINE | VIDEO

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.