Divoké utkání plné branek ovládli Black Angels 13:8

24. 1. 2021

Muži A

2 minuty čtení

Uplynulý týden se sokolům výsledkově nevydařil. Po dvou porážkách od Bohemians Vinohradští ve 21. kole Livesport Superligy nestačili na Black Angels a prohráli 8:13.

Duel s pražským rivalem se přitom pro SKV nezačal vyvíjet úplně špatně. Jan Fiala vystihl nepřesnou rozehrávku domácích a otevřel skóre. Jenže „andělé“ se ve zbytku úvodní části dokázali prosadit hned čtyřikrát a sokolové zareagovali pouze snížením z florbalky Petra Hartmana.

Divoké utkání plné branek pokračovalo i ve druhém dějství. Vinohradští se po trefě Vojtěcha Klápy dokázali přiblížit na dostřel a totéž se jim po dalších inkasovaných brankách podařilo díky zásahům Zbyňka Stuchlíka a Olivera Golda. Jenže problém byl v defenzivě. Žlutočerní inkasovali příliš mnoho branek a hlavně kvůli tomu neměli šanci Black Angels porazit. Konečné skóre vyznělo 13:8 pro domácí.

„Soupeř byl od začátku zápasu ve většině činností rychlejší. Do třetí třetiny jsme šli i přes ně úplně vydařený začátek utkání za stavu 5:7 a pořád se s tím dalo něco dělat. Ale Black Angels odskočili o další góly a pro nás už to pak bylo těžké,“ ohlédl se za nevydařeným duelem kouč SKV David Bouša. Další utkání sehrají Vinohradští v sobotu 30. ledna, kdy se představí na hřišti brněnského Hattricku.

Black Angels – TJ Sokol Královské Vinohrady 13:8 (4:2, 3:3, 6:3)

Branky a nahrávky: 7. T. Hanák (R. Hanák), 8. Hromada (Matiášek), 14. Bauman (Straka), 18. Ma. Boček (Renčín), 27. R. Hanák (Novotný), 32. Kopecký (Obuškevič), 37. Kopecký (Neklan), 44. Hromada (Ma. Boček), 47. Kopecký (Hromada), 50. Burian (Fryš), 52. R. Hanák (Straka), 52. Burian (Ludvík), 60. Ludvík (Burian) – 1. Fiala, 16. Hartman (Gregor), 22. Klápa (Vnuk), 34. Z. Stuchlík (Procházka), 36. Gold (Fiala), 49. Gold, 56. Gregor (Strachota), 56. Jelínek (Z. Stuchlík). Rozhodčí: K. Sojka, T. Sojka. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:1. Hráno bez diváků. 

Sestava SKV: Šantora (20. Lorenc) – Vnuk, Lanc, O. Stuchlík (C), Gold, Jelínek, Paštika – Klápa, Strachota, Hájek – Fiala, Z. Stuchlík, Procházka – Hartman, Gregor, Bína. Trenéři: Kotlas, Bouša.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.