Ženy po boji prohrály s Bohemians a v poháru končí

14. 10. 2021

Ženy A

2 minuty čtení

Dostaly se až mezi nejlepších 16 celků pohárové soutěže. V osmifinále však narazily na silného protivníka a po statečném boji jejich pouť pavoukem končí. Ladies nestačily na Bohemians a prohrály 3:7. Dvě branky proti klokankám vsítila Nikola Trnková, nejlepší hráčka SKV v utkání.

Ženské áčko vstoupilo do zápasu skvěle. Běžel začátek čtvrté minuty, Eliška Reischlová, která stejně jako Anežka Dobisíková hrála proti svému bývalému týmu, křížnou přihrávkou oslovila Trnkovou a ta se nemýlila. Bohemka však zabrala a třemi brankami do konce úvodní části otočila skóre ve svůj prospěch.

Šanci Vinohrady vykřesaly v průběhu druhého dějství. Nejprvep řežily oslabení a ve 26. minutě udeřily. Tereza Kruberová projevila pohotovost a důraz na brankovišti a vsítila kontaktní trefu. Jenže Bohemians opět zvládly přeřadit na vyšší rychlostní stupeň, v úvodu třetí třetiny přidaly další tři trefy a rozhodly o osudu utkání.

Konečné skóre ještě v závěru zkorigovala druhou svou trefou Trnková. „Florbalový zápas plný neproměněných akcí z obou stran. Oba týmy si v improvizovaných sestavách asi docela hezky zahrály. Postoupil ten tým, co své šance proměňoval lépe,“ ohlédl se za utkání trenér Ladies Pavel Doubek. SKV prohrálo 3:7 a v poháru končí, Bohemka si zahraje čtvrtfinále.

TJ Sokol Královské Vinohrady - FbŠ Bohemians 3:7 (1:3, 1:0, 1:4)

Branky a nahrávky: 4. Trnková (Reischlová), 26. Kruberová (Bogdanová), 41. Trnková (Reischlová) - 8. Štajnerová (Hernandezová), 8. Strnadová (Vaníčková), 13. Divišová (Vatahová), 31. Štajnerová (Fousová), 34. Vatahová, 36. Divišová (Havlová), 43. Šípková (Vatahová). Rozhodčí: Kozlík, Přibyl. Vyloučení: 1:1. Bez využití. Diváci: 29.

Sestava SKV: Zelený (16. Rohlíčková) - Dlouhá, Dobisíková, Kučerová, Kratochvílová, Hladíková, Bogdanová - Reischlová, Trnková, Nigrinová (C) - Skalická, Kalivodová, Hošková - Kisugite, Kruberová, Bílková. Trenéři: Doubek, Sigl.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.