Vinohrady načnou sezonu třemi domácími zápasy v řadě

10. 6. 2022

Muži A

2 minuty čtení

Hned třikrát za sebou se sokolové představí v úvodu nového ročníku Livesport Superligy na domácí půdě. Nejprve v 1. kole vyzvou střešovický Tatran, následovat budou důležité duely s Českou Lípou a otrokovickými Panthers. Rozhodl o tom středeční los celostátních soutěží. Superliga bude mít opět rychlé tempo, do konce kalendářního roku se odehraje 17 kol.

Zářijový program načnou svěřenci koučů Jana Kapuciána a Miroslava Purkrábka doma s Tatranem. 1. kolo je na programu o víkendu 10. až 11. září. Po střetnutí s vicemistrem budou sokolové vyhlížet dva důležité zápasy se soupeři, kteří se v uplynulém ročníku rovněž pohybovali ve spodní polovině tabulky. 15. nebo 16. září se totiž SKV utká s Českou Lípou a 18. září by mělo být na programu utkání s Otrokovicemi. Všechny tři první kola odehrají sokolové doma.

První venkovní zápas přijde na řadu o víkendu 24. až 25. září. To vyjedou hráči SKV do Ostravy, kde poměří síly s místním FBC. Střet s mistrovskou Mladou Boleslaví je nalosován do 6. kola, s nováčkem z Karlových Varů by se Vinohradští měli utkat v 8. kole na domácí půdě. Livesport Superligy půjde kvapem vpřed. Do Vánoc je na programu 16 kol, 17. by se mělo hrát 29. a 30. prosince. Hráči si tedy neodpočinou ani mezi svátky. Play off a play down odstartuje na začátku března.

Úvodní program Livesport Superligy 2022/2023:

1. kolo - 10. až 11. září:
TJ SKV - Tatran Střeošivce

2. kolo - 15. až 16. září:
TJ SKV - FBC 4CLEAN Česká Lípa

3. kolo - 18. září:
TJ SKV - Panthers Otrokovice

4. kolo - 24. až 25. září:
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - TJ SKV

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.