Skvělý den se po dvouleté odmlce vydařil!

16. 7. 2022

Klub

3 minuty čtení

V sobotu 18. června se uskutečnila celoklubová a oblíbená akce SKVělý den. Hlavní náplní byl tradičně turnaj smíšených týmů. Nechyběla radost, zábava a dobré jídlo.

Klání se letos zúčastnilo 12 týmů. Dvanáctiminutové zápasy se hrály celkem na třech hřištích a každé družstvo nastoupilo do osmi utkání. Mezi mantinely se potkávali jak nejmenší florbalisté a florbalistky, tak starší členové klubu, rodiče, příznivci, trenéři a v neposlední řadě hráči mužského a ženského A týmu, kteří plnili roli lídrů svých týmů.

Ve velkém vedru se na hřišti napříč všemi kategoriemi a i s rodiči sešlo kolem 150 hráčů. Branku hájilo hned devět brankářů a turnaje se zúčastnil také nový trenér mužského áčka Jan Kapucián, který si SKVělý den tradičně nenechal ujít. Finále se hrálo ve skvělé atmosféře a nakonec zvítězil tým Golaso. Jeho členy byli Marek Paštika , Jakub Žiška, Aneta Nigrinová, Lucie Žišková, Filip Bělohlávek, Rebeka Koišová, Samuel Veis, Matěj Matolín, Lenka Murgašová, Jiří Prokopec a Klára Bělohlávková.

Ochozy pod tribunou se prohýbaly pod návalem dobrého jídla, které obstarali šikovní účastníci akce a hlavně skvělí rodičové. „Atmosféra byla letos mimořádná. Zásluhu na tom mají všichni členové SKV, ať už mladší či starší, kteří se rozhodli svůj čas strávit společně,“ načala hodnocení SKVělého dne Kateřina Bartůňková, členka vedení vinohradského florbalového oddílu. „Velké díky patří všem organizátorům, trenérům a zejména pak Vilasovi, který se tradičně zhostil organizace sportovní stránky,“ pochválila nelehkou úlohu.

„Velká účast svědčí nejenom o zájmu zahrát si společně florbal, ale především se po delší době potkat, pozdravit se s lidmí z klubu, které není úplně vždy možnost potkat. A také to vypovídá o tom, že naší členové se v SKV cítí dobře,“ uvedla Bartůňková. „Práce pro klub je poměrně náročná, ale pak přijdou příležitosti jako SKVělý den, kde je vidět pro koho a proč to vše děláte. Že jde v první řadě o všechny naše členy, trenéry a další, kteří stojí za tím, co označujeme SKV rodinou,“ dodala Bartůňková na závěr. Nezbývá než všem účastníkům akce poděkovat a na viděnou!

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.