Ladies v sobotu v pražském derby přivítají na Sokole Black Angels!

11. 11. 2022

Ženy A

3 minuty čtení

Ženský A tým vyhlíží víkendové domácí dvojutkání. Nejprve v sobotu od 17:45 se svěřenkyně koučů Skály a Kovače utkají s Black Angels. Dlouho očekávaný zápas bude mít i svůj doprovodný program. V neděli pak vinohradské florbalistky na tento duel navážou střetnutím s Novým Strašecím.

Ženské áčko má za sebou osm zápasů, z toho ze šesti vyšlo vítězně. Další dvě utkání sehrají Ladies o nadcházejícím víkendu. V sobotu se v atraktivním duelu střetnou s Black Angels. Soupeřky se nacházejí na druhé příčce prvoligové tabulky (skupiny západ) a třetí SKV na ně ztrácí čtyři body. Florbalistky Black Angels zatím padly v sezoně pouze jednou, v předposledním zápase po nájezdech nestačily na Chomutov.

Na koho si z týmu soupeře dát pozor? V osmi zápasech nasbírala pět gólů a jedenáct asistencí Adriana Fricová. Nejlepší střelkyní týmu je Eliška Nová s deseti přesnými zásahy. V brankovišti je neochvějnou jedničkou Hana Kuchařová. Hráčky Black Angels už čtyřikrát v letošním průběhu sezony dokázaly soupeři nastřílet dvouciferný počet branek.

V neděli pak do Rieger arény zavítá Nové Strašecí. Tým ze Středočeského kraje je aktuálně na šesté příčce tabulky, pětkrát vyhrál a čtyřikrát prohrál. Z posledních čtyř zápasů ovšem vydoloval pouze jedno vítězství. Celek táhne Kristýna Kleknerová. Ta dosud nastřádala úctyhodných 27 bodů a je druhou nejproduktivnější hráčkou soutěže. S 18 asistencemi vévodí tabulce nahrávek.

K pražskému derby bude připraven i speciální doprovodný program. O přestávkách se o něj postarají mládežnické kategorie SKV, konkrétně kluci a holky z přípravky, elévů elévek, mladších žáků a mladších žákyň. Zároveň bude možnost navštívit občerstvení, které bude v režii florbalového oddílu. A v neposlední řadě mohou návštěvníci sobotního utkání vyzkoušet malování na obličej. Zápas s Black Angels je na programu v sobotu od 17:45, v neděli s Novým Strašecím se bude hrát od 19 hodin.

Všichni příznivci jsou do hlediště Rieger arény srdečně zváni! Zaplňme sokolovnu a vytvořme holkám hezkou kulisu.

VÍKENDOVÝ PROGRAM 1. LIGY ŽEN:

10. kolo:
17:45 TJ SKV - Black Angels (Vinohrady)
MATCH CENTER | BULLETIN

11. kolo:
19:00 TJ SKV - TJ Sokol Nové Strašecí (Vinohrady)
MATCH CENTER

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.