Ladies prohrály ve Vítkovicích 1:8

18. 12. 2015

Ženy A

2 minuty čtení

Ženy sice šly ve Vítkovicích brzo do vedení, do kterého je poslala exvítkovická Zuzana Macurová, těsný náskok však neudržely a nakonec s dvojnásobnými mistryněmi prohráli v rámci 12. kola 1:8.

Vinohrady načaly zápas skvěle. Ve čtvrté minutě utekla domácí obraně kapitánka Macurová a s přehledem poslala míček do sítě. Vedení vydrželo našim děvčatům až do 13. minuty, kdy srovnala Pastušková a stanovila výsledek první třetiny.

Vítkovice ve druhé třetině zabraly, ale zprvu se vinohradským hráčkám dařilo jejich tlaku odolávat. Nevydařená pasáž zápasu přišla v 27. minutě. Druhý gól domácích vsítila Kiecková, jen o minutu později skórovala Pastušková a ve 32. minutě korunovala vítkovický obrat znovu Kiecková.

Vítkovice kontrolovaly hru, a přestože se Vinohrady snažily vyrážet do rychlých kotnrů, tři body zůstaly v Ostravě. Hattrick ještě stihla zkompletovat Kiecková, po ní se navíc prosadily tři další domácí hráčky a Vítkovice tak zdolaly SKV 8:1.

Už v neděli však čeká Ladies další zápas. Tentokráte na domácí půdě vyzvou od 18 hodin Bohemku.

1. SC Vítkovice - TJ SKV 8:1 (1:1, 3:0, 4:0)

Branky a nahrávky: 13. Pastušková (Šupáková), 27. Kiecková (Enenkelová), 28. Pastušková, 32. Kiecková (Vobořilová), 42. Kiecková, 44. Enekelová (Kiecková), 52. Vobořilová (Enenkelová), 59. Ferenčíková – 4. Macurová. Rozhodčí: Cholek, Cholková. Vyloučení: 0:0. Diváků: 58.

Sestava SKV: Kutnarová - Jiříčková, Lingová, Sladkovská, Nováková - Macurová (C), Reichová, Honzová - Trunečková, Strejcovská, Bartošová - Šefčíková, Švorcová, Schwarzová. Trenér: Vilém Svoboda.

Foto: Otakar Prášek

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.