Shrnutí víkendu: Muži C berou šest bodů a udrželi vedoucí příčku regionální ligy

15. 1. 2019

Klub

2 minuty čtení

Mužské céčko i nadále válí. Celtics zaznamenali osmou a devátou výhru v řadě a o dva body před Future vedou tabulku regionální ligy. V neděli se jim podařilo porazit Hlásnou a Las Plantas. Čtyři body vybojovalo ženské céčko. Starší žákyně obsadily na turnaji druhou příčku.

Mužské céčko loni hrálo v regionální lize až do posledního kola o záchranu. Letos se Celtics daří o dost lépe. V prvním utkání s Hlásnou podali sokolové soustředěný výkon a nakonec vyhráli 4:2, dvěma body se pod výhrou podepsali útočníci Jan Kapucián a junior Martin Entlicher.

Ve druhém utkání proti Las Plantas si Vinohradští ještě více zastříleli a povedený zápas korunovali deseti vstřelenými brankami. Hattrick zkompletovali ve formě hrající Ríša Klíma a Martin Entlicher, čtyři body posbíral Jan Kapucián. Na začátku února čeká céčko další dvojzápas. Sokolové vyzvou Kuřata Kladno a Králův Dvůr B.

Čtyři body ze dvou zápasů zaznamenaly ženy C. Ty nejprve porazily na domácí půdě v Rieger aréně Mělník 3:1 a následně remizovaly s Black Angels 3:3. V tabulce 3. ligy jim náleží pátá pozice.

Juniorky vyšly ze sobotního turnaje s bilancí jedné výhry a jedné porážky. Triumf nad Mladými nadějemi se ale nerodil lehce. Sokolky prohrávaly už 0:3, pak ovšem zabraly a duel otočily. Těsné vítězství 5:4 bylo jejich prvním v aktuální sezoně 2. ligy. Těsně unikl postup starším žákyním. V základní skupině zaznamenaly stržky dvě výhry, ale v duelu o 1. místo padly se Spartou, a proto zůstávají ve 2. výkonnostním koši.

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY:

Muži C:
TJ SKV - Hlásná - DDM Praha 10 B 4:2
TJ SKV - Las Plantas 10:4

Ženy C:
14:40 TJ SKV - Floor Maniacs Mělník 3:1
17:00 TJ SKV - Black Angels 3:3

Juniorky:
TJ SKV - Panthers Praha 1:9
TJ SKV - Mladých nadějí 5:4

Starší žákyně:
TJ SKV - Olymp Florbal - Jesenice 5:0
TJ SKV - Panthers Praha 2:1
TJ SKV - ACEMA Sparta Praha 2:5

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.