Poprvé v nové sezoně na domácí půdě! Sokolové přivítají otrokovické Panthers

20. 9. 2019

Muži A

2 minuty čtení

Vinohrady v rámci 2. kola superligy vyzvou v domácí Rieger aréně Panthers Otrokovice. Sokolové se pokusí vydolovat ze zápasu premiérové body v nové sezoně. V úvodním kole totiž prohráli na půdě Mladé Boleslavi 2:9. Utkání je na programu v sobotu 21. 9. od 19:30.

Po dlouhých měsících letního drilu je superliga zpátky. A superligové dění se vrátí také do naší domácí Rieger arény! Sokolové se v sobotu utkají s Otrokovicemi. Soupeř z Moravy přes léto hodně obměnil kádr. V mužstvu skončila pětice zkušených hráčů Tomáš Sovják, Lukáš Uhrinovský, Martin Nagy, Marek Zapletal a Martin Rožnovják.

Zkušené borce by mělo nahradit mládí. Kromě Petra Koláčného, juniorského mistra světa, nebo Filipa Hrabala se Otrokovičtí rozhodli vsadit na zatím neokoukané Štěpána Kostolányho, Petera Nehilu, Martina Ďurišku a Vlastimila Červenku. V úvodním kole Panthers doma padli se Spartou 1:3. O jedinou trefu Moravanů se postaral Jakub Haša.

Vinohradští v úvodním kole prohráli v Mladé Boleslavi 2:9. Tzv. "school match" sledovalo 1235 školáků. O jediné dvě branky SKV se postarali Ondřej Stuchlík a Jan Hanák. Přijďte sokoly podpořit v sobotu večer přímo do ochozů Rieger arény. Chybět nebude tradiční bufet. Vstupné činí 50 korun, členové TJ SKV, děti do 10 let, osoby nad 65 let a dárci krve mají vstup zdarma!

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.