Shrnutí víkendu: Jedno vítězství zapsali starší žáci, elévové i elévky

13. 2. 2019

Klub

1 minuta čtení

O víkendu si všechny tři mládežnické týmy SKV připsaly jeden triumf. Starší žáci dokonce pomýšleli na boj o první příčku, nakonec jim však finále třetího koše uniklo jen těsně o skóre.

Strži nejprve porazili Falcon, když dokázali duel otočit ve druhém poločasu z 0:2 na 3:2. Pak se sokolové utkali s Chodovem a uhráli remízu 3:3. Chodov měl po skončení základní skupiny na svém kontě stejný počet bodů jako SKV, v jeho prospěch však rozhodlo lepší skóre. Na Vinohrady tak zbyl boj o třetí příčku, který sokolové prohráli a ve 3. koši obsadili konečnou čtvrtou příčku.

Jednu výhru ze tří zápasů zaznamenali elévové, kteří porazili Kutnou Horu 6:3. A z jednoho triumfu se radovaly také naše nejmenší slečny - elévky. O nich jsme psali v samostatném článku. Výsledkové zpravodajství a přehled všech zápasů SKV vám z dalšího víkendu opět přineseme zde na webových stránkách.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.